Žestoko vređao devojku, ukrao joj 240.000 dinara i napustio je: Osvetila mu se kada je najmanje očekivao

Prvo je pala u depresiju, a onda je učinila šta mora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Triangle News

Britanka Džoana Girling (45) žestoko je na svojoj koži osetila šta znači biti lakoveran, naivan i brzoplet u odlukama kada je na odmoru u Egiptu napustila muža i ostala sa 24-godišnjim lokalnim muškarcem.

Džoanu je zaveo Hasan Kalijed koji joj je, očito uvežbano, obećavao “kule i gradove” ako ostane s njim, tvrdeći da je imućan i da se odmah zaljubio u nju.

Pokazala mužu KOVERAT pun KARTICA sa imenima i opisom 64 muškarca s kojima je bila – evo kako je reagovao

Nekoliko romantičnih šetnji po obali uz zalazak sunca, 2-3 krstarenja po Crvenom moru i Džoana je uručila suprugu “šut kartu”. Međutim, posle samo 2 meseca ostala je sama.

“Ostavila sam sve što sam imala kući, čak i supruga, sve, da bih započela novi život sa Hasanom. Kao da sam svako jutro pored njega doživljavala da mi širi pred nogama crveni tepih. A sve je zapravo bila dobro odigrana uloga zavodnika koji će na kraju opelješiti naivnu Britanku. To se i dogodilo. Kada sam se vraćala kući po neke stvari i papire, zamolio me je da mu ostavim nešto novca da i on sredi sve oko preseljenja. Poverovala sam da je kupio novu kuću samo za nas. Dala sam mu 2.100 evra da mu se nađe i otišla na Ostrvo”, kaže Džoana.

Nekoliko dana kasnije nije joj odgovarao na poruke.

“U jednom momentu postala sam agresivnija jer sam se plašila šta se dešava. Tada mi je napisao: ‘Šta hoćeš više od mene, debela kravo?‘. Mani me se, ne interesuješ me’. A ja se čak i razvela prethodno od supruga zbog njega! Poludela sam. Tako mi i treba”, rekla je Džoana.

Na kraju je saznala i da je Hasan već prevario jednu Britanku pre 4 godine na isti način uzevši od nje daleko veću sumu novca.

“Nisam želela da ostane na tome da me je prevario i pobedio. Zahvaljujući nekim vezama, uspela sam u nameri da ga uhapse Egipćani i morao je da plati ogromnu kaznu a i jedva je izbegao zatvor”, rekla je Džoana.

Radnik Lidla uz OVAJ izgovor uhvatio Anu za ruku i odveo u magacin, a tamo je doživela najveće poniženje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar