Radnik Lidla uz OVAJ izgovor uhvatio Anu za ruku i odveo u magacin, a tamo je doživela najveće poniženje

Ovo ni u snu nije očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/AnaPalmer

Britanka Ana Palmer doživela je veliku neprijatnost u Lidlu u kojem kupuje gotovo svakodnevno u poslednje dve godine.

Ana je ušla u market noseći torbu Lidla oko ramena i, kako je nameravala da obavi veliku kupovinu, dugo se zadržavala u nekim delovima prodavnice.

Predator pre godinu dana udario reporterku po zadnjici, pa se provukao, a sada je zbog ovoga ZAŽALIO

Odjednom je osetila nečiju ruku na ramenu.

“Prišao mi je radnik koga dosad nisam viđala u Lidlu. Bila sam zbunjena. Rekao mi je samo da pođem s njim, nije bio prijatan. Odveo me je u kancelariju koja se nalazila kraj magacina i tamo mi je rekao da mu predam torbu. Pitala sam ga šta to radi i u čemu je problem, a onda mi je odgovorio da su se u poslednjih nekoliko dana dogodile dve krađe i da sada svako ko je sumnjiv mora da bude ‘na skeneru’. Poludela sam”, rekla je Ana za Dejli star.

Nastavljajući dalje priču, devojka je naglasila da nikada ne bi došla u neku redakciju s ciljem da joj se objavi priča da poniženje nije bilo tako veliko.

Kompanija je odmah reagovala kada se pročulo za incident, Foto: Youtube printscreen/dailystar

“Sve vreme je tumarao po torbi i pretresao ju je. Gledao me je popreko, a ja, idiot, umesto da skočim i počnem da vičem i napravim scenu, počela sam da se tresem. Kao da sam zaista neki krivac! A onda mi je pukao film kada mi je rekao da ustanem i raširim ruke i noge. Neće moći! Hteo je da me pipa kao kriminalca, nisam dozvolila. Samo sam izletela napolje i otišla do kase i počela da vičem kupcima da u Lidlu pretresaju ljude. Bila sam van sebe. Morala sam da objavim ovu priču, jer je ovo bio bezobrazluk bez presedana”, rekla je Ana.

Lidl u Velikoj Britaniji odmah je reagovao saopštenjem.

“Jako nam je žao zbog ovog incidenta. U toku je istraga a radnik koji je pretresao na ovaj način kupca je suspendovan. Na direktnoj smo vezi sa kupcem koji se žalio i čim budemo utvrdili činjenice šta se tamo događalo tog dana, javićemo joj se”.

Marija na ŠALTERU 8 meseci potkradala sugrađane, a onda ju je UHVATIO kolega kad je napravila ovu grešku



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (15)

  1. Radio sam više od godinu dana u Lidlu i mogu reći da je odlčan.. Musterije su odvratne (čast izuzecima) ali to pripisujem lošem mentalitetu i teraj dalje.. Kvalitet robe je pristojan a sve sto se kupi može i da se vrati..bez obrazlaganja reči uz račun..

    Odgovori
  2. pogledajte vi to, ona postavlja provokativne slike po netu a ne svidja joj se posle kad je neko tretira kao zenskog kera, ne smem da upotrebim onaj drugi izraz. Koga vise take zene ribaju ovde?

    Odgovori

Ostavite komentar