Pokazala mužu KOVERAT pun KARTICA sa imenima i opisom 64 muškarca s kojima je bila – evo kako je reagovao

Uz svako ime stajao je srećni ili tužni smajli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/molliemoonmermaid

Možemo samo da zamislimo kako se osećao njen muž kada mu je prvi put, pre snimanja za TikTok rekla za ovo.

Žena po imenu Moli otkrila je da je nedavno mužu pokazala dojučerašnji tajni, crveni, ljubavni koverat koji je čuvala i čuvaće dok je živa, a koji sadrži informacije o njenim prethodnim momcima.

Marija na ŠALTERU 8 meseci potkradala sugrađane, a onda ju je UHVATIO kolega kad je napravila ovu grešku

U kovertu se nalaze 64 kartice sa isto toliko muškaraca sa kojima je Moli bila. Nije precizirano da li su na spiskovima samo momci s kojima je imala intimni odnos ili i oni s kojima se na primer isključivo ljubila.

“Iako nisam mogla da se setim svakog imena, pokušala sam da uz opis situacije sačuvam i ta sećanja. Na karticama su navedena njihova imena i telesni opis, kao i situacije u kojima smo završili zajedno. Na dnu kartice je sumiran celokupni utisak iskustva, uz dodatak smajlija – srećnog ili tužnog, zavisno kako sam se osećala tad”, rekla je Moli.

@molliemoonmermaid##stitch with @crelyea12 ##sexcards ##foryoupage ##MakeItMagical ##Productivity #sex ##bodypositivity ##imsexuallyactive ##iloveit ##organization ##overkill♬ original sound – Mollie Miller

Ona je koverat sa karticama pokazala mužu koji je blago rečeno bio iznenađen. Zbunjen.

Kasnije je u nekim komentarima napisao šta zaista misli o Molinom “ljubavnom kovertu”.

“Njena stvar. Mene voli sad, lepo nam je. Šta da kažem, ima nas raznih. Ako njoj znače ta sećanja, neka joj bude. Znam da je opsesivno-kompulzivne prirode, pa me ovo i ne čudi mnogo”, rekao je on.

Ljudi su u komentarima bili oduševljeni Molinim organizacionim sposobnostima, kao i čuvanju sećanja na vreme kojeg se u starosti sigurno ne bi ni sećala.

Sin (29) se ne odvaja od majke (57): Zajedno kupuju i donji veš za njegovu devojku, pa čak i OVE stvari



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar