Lukas otkrio DETALJE HAPŠENJA i poručio: Oduzeta mi je dozvola na SEDAM MESECI

Pevač je demantovao da je bio bahat prema policajki koja je radila svoju dužnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Miloš Manojlović

Folk zvezda Aca Lukas noćas je priveden na Banjici zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Kako je sam priznao, njemu su policajci, koji su ga zaustavili tokom rutinske kontrole, izmerili o,9 promila alkohola u krvi.

“Napravio sam grešku, seo sam za volan a prethodno sam popio. Imao sam neke goste, malo smo popili, oni su hteli da idu taksijem ali ja sam insistirao da ih ja vozim. Policija me je zaustavila i imao sam 0,90 promila što je ta druga faza koja se vodi kao pijanstvo. Policija je uradila svoj posao i ja snosim konsekvence kao i svaki građanin ove zemlje”, rekao je Aca i dodao da je svestan da je napravio grešku, samo se za njegovu grešku čulo jer je ipak medijska ličnost, ali te noći je “uhvaćeno” mnogo pijanih vozača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Aca Lukas KAŽNJEN zbog vožnje u alkoholisanom stanju: Moraće da izdvoji ovu SUMU novca, i ne samo to!

Aca Lukas je rekao da mu se ovako nešto sigurno neće ponoviti:

“Nikada me nisu hvatali za volanom pod dejstvom alkohola, a inaće i nisam alkoholičar. Volim tako poenekad da popijem jer smo imali tu neku proslavicu”, rekao je Aca i otkrio da nije vređao niti je bio bahat prema policiji ni u jednom momentu:

“Ja sam se izvinio policiji, ne da bi me pustili, nego ako sam nešto neprimereno rekao i naglasio sam da urade sve što je po propisu samo da ja imam potrebu da se izvinim, ali je policajka bima malo ljuta i nervozna, ne znam zbog čega”, ispričao je i rekao koliku je kaznu dobio:

Aca Lukas OTKRIO zašto je PRIVEDEN

“Moram da platim 60.000 dinara i to ću uraditi, oduzeti su mi poeni i dozvola na sedam meseci”, rekao je Lukas i još jednom ponovio da nije bahat bio niti da je išta ružno rekao policiji i iza toga stoji.

“Neću da se kunem kao neka baba, ali ništa toj devojci (policajka) nisam rekao ružno, stojim svojom glavom iza toga, nikada nisam ni imao takve ispade”, odlučan je Lukas.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar