“Nećete zanoćiti!” Milogorka preti da će posle popisa početi ubijanje Srba u Crnoj Gori

Ozbiljne pretnje upućene Srbima u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/facebook/Danka Veselin Perovic

Izvesna Danka Krnjević, na Fejsbuku potpisana kao “Danka Veselin Perović”, još jedna je u nizu koja preti i vređa Srbe i upokojenog mitropolita Amfilohija na društvenim mrežama. Pravda treba da važi za sve podjednako u Crnoj Gori, a ne samo na papiru, ali zbog tih uvreda ona nije procesuirana. Nova vlast, ista pravila kao i u režimu DPS-a.

Naime, ona je u komentaru na jednom statusu  iznela niz uvreda i psovki na račun osobe kojoj je ime prekriveno, takođe i na račun Srba u Crnoj Gori, ali i blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija, piše Borba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/facebook

Danka u komentaru piše “svi ćete vi kod đeda brzo”, aludirajući na smrt, pa se može protumačiti da je dotična pretila smrću svim Srbima u Crnoj Gori koji se tako budu izjasnili na budućem popisu.

“Mitropolit je sotona, grob mu se propa”, piše Danka, a nova vlast i nadležni organi ćute.

Ona dodaje i da Srbi posle popisa neće zanoćiti u Crnoj Gori, što je takođe pretnja smrću. Ostaje da se vidi da li će nadležni organi u Crnoj Gori gospođu Danku privesti pravdi u kratkom roku kao što je slučaj sa privedenom Natašom Nilević zbog pretnji određenim nacionalnim grupama.

Podsetimo, popis stanovništva u Crnoj Gori (2021) je popis stanovništva koji će u Crnoj Gori biti sproveden tokom 2021. godine, nakon isteka desetogodišnjeg perioda od sprovođenja prethodnog popisa stanovništva iz 2011. godine.

CIA objavila tajne dokumente o vanzemaljcima i UZDRMALA REGION: Radovan Karadžić nadmudrio NLO stručnjake



Izvor: Objektiv.rs, borba.me, Borba.me

Komentari (4)

Ostavite komentar