Novi detalji užasa kod Zrenjanina: Čim je komšija video šta radi MUŽ starice POSUMNJAO je na zločin

Sve je počelo sinoć oko 20 časova kada je na prozor pokucao Eržebetin suprug Andraš Ž.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Gotovo u isto vreme mediji su preneli užasnu vest kako je kod Zrenjanina pronađeno telo Eržebet B. (83), blatnjavo, krvavo i bez odeće.

Takođe je rečeno da je telo pronađeno u dvorištu porodične kuće, a da je slučaj policiji prijavio njen muž Andraš Ž. koji je potom prevezen u bolnicu na psihijatrijske preglede, kao i pregled krvi i urina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, prema svedočenju prvog komšije nesrećne žene Zlatka Miljkovića, sve je počelo sinoć oko 20 časova kada mu je na prozor pokucao Eržebetin suprug Andraš Ž, piše Informer.

– Taman smo seli da večeramo kada me je pozvao da hitno dođem da mu pomognem, jer je navodno njegova baba pala i povredila se – ispričao je Zlatko dodajući da je bez razmišljanja ustao i krenuo da pomogne komšiji.

Andraš je pokušavao da ispravi metalnu stolicu?

Prema njegovim rečima telo nesrećne žene nije bilo napolju već su je “pronašli” u kući i to tek u trećoj sobi u koju su ušli.

– Rekao mi je da nije bio tu, da je otišao do prodavnice da kupi pivo i da je Eržebet zatekao krvavu u kući. Vodio me kroz kuću kao da je traži i tek sam je video u trećoj sobi u koju me je Andraš uveo – ispričao je komšija ističući i da je u dolazeći zatekao Andraša kako ispravlja metalnu stolicu, za koju je odmah posumnjao da je možda njome napao Eržebet i zadao joj fatalne udarce?!

Istraga je u toku, a zadnju reč u ovoj tragediji daće Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar