Beograđani poludeli za KOVID DELIKATESIMA: Da li ste probali Nestorovićev ćevap ili Karakonovu šniclu?

Naš narod voli da udara muku na veselje, pa ni smrtonosna pandemija nije izuzetak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Fajzer čorba, ćevap doktora Nestorovića, kovid piletina, Karakonova šnicla – samo su neka od jela sa menija jednog beogradskog restorana, koji je pre nekoliko dana potpuno promenio naziv svojim tradicionalnim jelima.

Beograđani masovno žele da se vakcinišu: Postavljena su još DVA punkta

Kako navode, narod u vreme epidemije traži utehu u hrani, a da bi izmamili osmeh na lice svojih gostiju, doneli su odluku o preimenovanju.

Foto: Shutterstock
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U ponudi imamo i pite sa antitelima, imunopalačinke, Vuhan rižoto, ali i dezoburger. Kao prilog jelu idu i salate: virusološka, epidemiološka i pandemijska. Moramo priznati da se najviše traži Nestorovićev ćevap – kažu u ovom restoranu.

Na šarenom meniju ovog beogradskog restorana nalazi se i jelo sa imenom aktuelne ministarke Darije Kisić Tepavčević, a u pitanju su špagete pod imenom „pasta Kisić Tepavčević”. Ko zaželi da oproba ove epidemiološke specijalitete, nikako ne sme da propusti i „sufle Dragiša Mišović”, dodaju iz restorana.

Piše: S. D.

OVU ALI I DRUGE ZANIMLJIVE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar