Vasina i Larkinova škola košarke: Akcija za udžbenike, ali ovo je Zenitovo veče! (VIDEO)

Poraženi su u Sankt Peterburgu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Vasa Micić i Šejn Larkin su postali verovatno najbolji tandem Evrolige. Njihova saradnja je ključna za dobre igre Efesa, Srbin i Amerikanac sa turskim pasošem se razumeju u pogledu, što su dokazali na meču sa Zenitom u 21. kolu Evrolge, koju je tim Ergina Atamana izgubio od ruske ekipe, rezultatom 85:78.

Dvojac iz Efesa je oduševio košarkašku javnost akcijom u trećoj četvrtini utakmice u Sankt Peterburugu, kada su demonstirali svu košarkašku jednostavnost i lepotu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pogledajte sjajnu akciju košarkaša Efesa, koja je za kratko vreme postala “viralna” na društvenim mrežama.

Kad je reč o samoj utakmici, Zenit je od prvog minuta krenuo silovito i već u 1/4 napravio je osetnu prednost, koju do kraja meča nije ispustio. Ruski tim je odigrao odličnu timsku utakmicu, u svojim redovima je imao veliki broj raspoloženih igrača i na kraju je slavio.

Najefikasniji je bio Vil Tomas sa 14 poena, a pratili su ga Pengos i Holins sa 13 ubačenih poena, dok je Bili Beron stao na 10.

Kod Efesa je najraspoloženiji za igru bio upravo naš Vasilije Micić, koji je meč završio sa 21 ubačenim poenom, dok je Larkin zabeležio 20 poena.

Trinkijeri nasrnuo na Hrvata, a onda je pomenuo Obradovića: Tako je i Željko radio sa Bjelicom! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar