ROMANTIČNA PRIČA

Nova prva dama je bila prelepa i prezgodna u mladosti: Isplivala fotka Džil Bajden bez brushaltera (FOTO)

Džil je više puta na društvenim mrežama objavila njihove fotografije iz mladosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Džil Bajden (69) danas postaje prva dama SAD-a. Njen suprug Džo Bajden (78) izabran je za 46. američkog predsednika, a njihova ljubavna priča oduševila je ceo svet.

Džil je više puta na društvenim mrežama objavila njihove fotografije iz mladosti. Pratioce je posebno zaintrigirala crno-bela fotografija na kojoj pozira sama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Odrastajući, želela sam dve stvari: brak poput mojih roditelja – snažan, pun ljubavi i pun smeha – i karijeru. I jedno i drugo sam pronašla sa Džoom”, napisala je u opis objave.

Upoznali su se na dejtu naslepo 1975. koji je organizirao Džoov brat Frank. Džo je tada bio 33-godišnji senator, a 24-godišnja Džil Tejlor Džejkobs je završavala fakultet.

Oboje su već imali brakove iza sebe, Džo s Neilijom Hanter, a Džil se rastala na prvoj godini fakulteta.

“Završavala sam fakultet i izlazila sam s momcima u farmerkama i patikama. Kada je Džo ušao kroz vrata, videla sam da na sebi ima sportski sako i mokasine. Pomislila sam da nećemo završiti zajedno ni za milion godina. Bio je devet godina stariji od mene! Otišli smo u bioskop i stvarno smo kliknuli. Kada me otpratio kući, rukovao se sa mnom i poželeo mi laku noć. Otrčala sam gore i u 1 ujutro nazvala majku i rekla joj: ‘Napokon sam upoznala gospodina”, ispričala je Džil za Vog.

Par se venčao 1977. godine, nakon što ju je on pet puta zaprosio, i imaju ćerku Ešli (39).

Bajden zatekao Trampovo PISMO u Beloj kući: “Ne želim da govorim o tome” 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar