Nije imala milosti: Džoan Kolins PRIJAVILA POLICIJI ljude koji nisu nosili maske

Većina zvezda šou-biznisa propagira poštovanje mera, ali ima i neposlušnih...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/BACKGRID / Backgrid UK

Zvezde svetskog šou-biznisa od samog početka pandemije koronavirusa bili su perjanice propagande o poštovanju propisanih mera i svakodnevno skretali pažnju narodu koliko je važno da se čuvaju, drže distance, te da je nošenje maske neophodno. Slavna britanska glumica Džoan Kolins, ipak je otišla korak dalje i prijavila ljude bez maske policiji.

Čuvena Aleksis iz „Dinastije” je pre nekoliko dana u svojoj zgradi zatekla nekoliko građevinskih radnika koji nisu imali masku na licu, te je ona odlučila da pozove organe reda, koji su se odmah pojavili i kaznili vinovnike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Probudila sam se i videla dva muškarca na mom balkonu bez maske”, rekla je Džoan.

Glumica i njen muž, producent Persi Gibson nalaze se u izolaciji zbog trenutnog karantina koji je uspostavljen u Velikoj Britaniji.

I dok pozorišna i televizijska zvezda spada u ekstremne slučajeve, mnoge njene kolege i koleginice svakako spadaju u ljude koji ne samo da poštuju mere već redovno o njima i pričaju.
Popularne pevačice Ariana Grande i Lejdi Gaga su tokom nastupa na MTV nosile maske. Gaga je dok je pevala rekla fanovima „Čuvajte se! Zvučim kao pokvarena ploča, ali nosite maske. Poštujte druge.”

Foto; Profimedia/BAM/LESE / BACKGRID / Backgrid USA

Među onima koji uporno podsećaju na nošenje maski na svojim društvenim mrežama su i glumac Tom Henks, bivši guverner Arnold Švarceneger, glumice Ris Viterspun, Dženifer Aniston, Kejt Hadson, Gvinet Paltrou, Dru Berimor, Kejti Holms i mnogi drugi…

Naravno, kao i uvek, ima i onih koji su manje poslušni ili pak jedno pričaju, a drugo rade. Kontroverzna pevačica Kardi B, pored toga što ne nosi masku, organizovala je i rođendansku proslavu, čime je prekršila mere. Pevačica Lana del Rej nosila je masku koja je cela bila u rupicama i nije imala apsolutno nikakvu pokrivnu moć, što je izazvalo brojne negativne reakcije. Ipak, najgore je prošao glumac Brus Vilis koji je pre nekoliko dana izbačen iz apoteke jer nije nosio masku. Kasnije je Vilis za američke medije rekao kako je to bila greška u proceni.

Džoana Kolins OTKRILA mračne detalje svoje prošlosti! (FOTO)

“Čuvajte se svi, nastavimo da nosimo maske”, rekao je Vilis. Pop pevač Džastin Biber viđen je u javnosti u maju mesecu bez maske. Nakon brojnih osuda, pevač je zajedno sa svojom ženom Hejli Biber počeo da
nosi masku.

Lola Stojanović

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar