Posle 15 godina braka otkrila da joj je muž HOMOSEKSUALAC, pa donela najluđu odluku

Pola života je "potrošila" na njega, morala je da smisli kako dalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Channel 4

Britanka Kerolajn Hobdi bila je 15 godina u braku sa mužem, dok je u vezu s njim kročila još dok su bili tinejdžeri.

Kerolajn je primetila u poslednje vreme da supruga više ne interesuje, kao i da je spavaća soba postala bukvalno to što i podrazumeva.

“Nestala je želja, nije bilo strasti. Nisam više mogla da podnesem da me ne želi, pa sam ušla u aferu. Pokušala sam da doprem do njega, ali me je lažno ubeđivao da je sve u redu. Kad sam ga prevarila, osećala sam se jako loše i odmah sam mu to rekla. Nije se previše uzbudio. Tada mi je priznao da je zapravo celo vreme bio homoseksualac. Bila sam u šoku”, rekla je Kerolajn u emisiji Steph’s Packed Lunch.

Dodala je da je suprug bio svestan od početka braka da je gej, ali je mislio da će umeti to da prikriva u braku jer je ta institucija priznata u društvu, za razliku od homoseksualnih veza na koje se i dalje gleda s prezirom.

“Shvatila sam da sam pola života provela u laži. Bila sam ljuta, ali nastavila sam da komuniciram s njim. Brzo sam uočila da se istinski više i ne ljutim na njega. Dobro je što je priznao. Znači da je sa mnom bilo sve u redu, pošto sam mislila da sam omatorila i da više nisam nikome privlačna. Pružila sam ruku dojučerašnjem partneru, razumela sam ga. Posle razvoda smo ostali najbolji prijatelji. Ipak smo pola života proveli jedno naspram drugog”, rekla je Hobdi.

Uzorna devojka iz kraja mesecima sedela u kući zbog karantina, a onda je otkriveno ŠTA je ZAISTA radila



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar