Pevač opleo po žiriju Zvezda Granda: Bekuta i Snežana NISU KOMPETENTNE da ocenjuju tuđe pevanje

Prema njegovom mišljenju, merodavan je samo Dragan Stojković Bosanac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Već godinama su „Zvezde Granda” najpopularnije muzičko takmičenje u regionu, koje je iznedrilo mnoge mlade pevače, a ujedno podiglo popularnost članovima žirija.

Međutim, ima i onih koji nisu oduševljeni ovim formatom, a među njima je i pevač Ivan Kukolj Kuki, koji je 2013. godine, posle albuma ,,Burma”, otišao iz ,,Granda” jer, kako kaže, u produkciji
su prestali da se posvećuju iskusnijim pevačima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dolaze mlađi i lepši muzičari koji su sa njima pod ugovorima i tako funkcionišu. Meni to nije odgovaralo i samo sam se pokupio i otišao. Po meni je jedini pravi ,,Grand” bio onaj na Pinku”, rekao je pevač, koji uglavnom nema visoko mišljenje ni o žiriju ,,Zvezda Granda”, sa izuzetkom Dragana Stojkovića Bosanca.

Foto: Promo

“Bosanac je jedini merodavan da sedi u tom žiriju. Osim što je neizmeran talenat i ima bogatu karijeru, on je i akademski građanin jer je završio muzičku akademiju. Sve osim njega je tamo natucanje”, kaže Kuki i dodaje da ni Ana Bekuta ni Snežana Đurišić nisu kompetentne da ocenjuju tuđe pevanje:

“Ana i Snežana su vrhunski pevači, ali to im ne daje za pravo da sude. One, za razliku od Bosanca, ne umeju muzičkom terminologijom da objasne šta kod nekog nije u redu. Što se tiče Jelene Karleuše, Kuki je bio škrt na rečima:

“Meni Karleuša ne smeta, neka sedi tamo, ali bolje da je ja ne komentarišem. O njoj i Mariji Šerifović narod je već dovoljno rekao”!

Foto: Printscreen/Facebook

Pevač je priznao doprinos Đorđa Davida rok sceni, ali ni njemu, kaže, u ,,Zvezdama Granda” nije mesto.

“On ima zavidnu karijeru, frajer je, za svoje godine izgleda odlično, ali svi su oni za njega stranci, a i on za njih”, kaže Kukolj, kome se ne dopada kako se žiri obraća kandidatima.

“Teško je ako ste mladi i želite da postanete pevač, da se neko na vama istresa i da vas pljuje. Naravno, trebalo bi da oni komentarišu, ali ne baš tako kako neki od njih rade. Moraju da shvate da ne može svako da bude Šaban. Da sam tamo, ja bih ušao u rat sa njima. Tu bi krvi do kolena bilo! Ja bih svakog od njih prozvao: Hajde, majstore, izađi ti pa otpevaj! Prvo bih izveo Sašu Popovića da dođe on da otpeva nešto, a onda bih prozvao svakog pojedinačno. Na osnovu čega ti nekog možeš da oceniš kako peva? Svaka čast pokojnom Šabanu i Miroslavu Iliću i još nekima koji su bili u žiriju. Ja, recimo, smatram da nisam merodavan da procenjujem nečije pevanje, i zato ne bih ni bio u žiriju”, zaključio je Kuki za Objektiv.

Ekipa Objektiva

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. JANUAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar