STRAŠNO

Novi ŠOK! Mika Aleksić javno ispričao kako je ZAPRETIO slavnom glumcu: Udariću te ciglom u glavu (VIDEO)

Aleksiću je na jučerašnjem saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, određen jednomesečni pritvor, a tereti se da je u periodu od 2008. do 2012. godine izvršio čak petnaest krivičnih dela nad šest devojaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Internet su preplavili snimci na kojima se jasno vidi kako je Mika Aleksić tretirao svoje učenike, a u jednom gostovanju pre devet godina, Aleksić je izjavio kako je u svom studiju glume verbalno napao tadašnjeg saradnika, čuvenog glumca, reditelja I dramskog pedagoga Batu Miladinovića, preteći mu fizičkim nasiljem.

“Bata i ja smo potpuno bili različiti u određenju prema tim malim ljudima. Ja sam čovek koji se užasno suprotstavlja, a on je poželeo da me udari. On je imao kratak fitilj i znam da sam mu rekao jednom – ako ti mene ošamariš, ja tebe ciglom u glavu posle probe“, izjavio je Aleksić tada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Aleksiću je na jučerašnjem saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, određen jednomesečni pritvor, a tereti se da je u periodu od 2008. do 2012. godine izvršio čak petnaest krivičnih dela nad šest devojaka, od kojih je jedna i dalje maloletna, dok je drugih pet uglavnom zlostavljao u tinejdžerskim danima, ali i po navršetku 18 godina.

GADOST! Mika terao devojčice da govore 10 božjih zapovesti, a onda ih skidao na BOLESTAN način 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar