Ljubitelji “Igre prestola” mogu da odahnu: Kraj u knjigama će biti potpuno drugačiji od onoga u seriji

Fanovi su i dalje razočarani krajem serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Dolorous Edd

Fanovi serije “Igra prestola” su i dalje raočarani u poslednju sezonu kultne serije. Mnogi ne mogu da shvate kako su autori mogli da smisle onakav kraj. Misle da je za neuspeh poslednjih epizoda zaslužno to što poslednje dve knjige nisu još uvek napisane, pa su scenaristi morali da improvizuju sami.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džordž R. R. Martin, pisac “Pesme leda i vatre”, još uvek nije završio novi nastavak, “Vetrovi zime”. Ali, ima lepih vesti za fanove.

Magičan svet “Wandavision”: Ovo morate da znate pre nego što pogledate seriju o Skarletnoj veštici

Novinar Džejms Hiberd, iz magazina “E! Weekly”, imao je ekskluzivni pristup nekim delovima nove Martinove knjige, pa je u jednom nedavnom intervjuu rekao da će završetak biti “mnogo drugačiji” nego što je to bilo u TV adaptaciji.

“Pričao sam sa Martinom o nekm delovima i mogu samo reći kako jedva čekam da pročitam “Vetrove zime”. Na osnovu onoga što mi je rekao, mislim da će kraj u knjigama biti veoma različit od onog u seriji”, rekao je Hiberd.

Omiljena baka Holivuda puni 99 godina: Legendarne izjave Beti Vajt

Podsetimo, TV serija “Igra prestola” završila se tako što je zmaj Drogon uništio Gvozdeni presto, Džon Snou je otišao u dobrovoljno izgnanstvo, a Bren Stark postao je vladar Vesterosa.



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar