Pobedila rak, ali joj rekli da NIKAD neće zatrudneti: Napravila OVU promenu u ishrani i desilo se čudo!

Šta je sve prevalila preko leđa u 31. godini života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Gemma Isaacs

Britanka Džema Ajsaks dokazala je da i najbolji lekari i ginekolozi mogu da pogreše, nakon što su je otpisali za dalje rađanje kada je pobedila rak.

Džemi je, nakon što je 2019. godine pobedila rak u 31. godini života rečeno da su joj jajnici “mrtvi” i da ne postoji ni promil šanse da ikada više zatrudni.

4 godine priželjkivala bebu: Kada je konačno zatrudnela, SVEKRVA joj je u trenutku upropastila život

“Znala sam da postoje genetske predispozicije da imam rak u životu, jer su mi mnogi u familiji bolovali od toga. I zaista, u 31. godini otkriven je rak dojke iako nisam imala nikakve prethodne simptome, niti kvržice oko grudi. Suprug Deril i jednogodišnja ćerkica Ela bili su mi najveća podrška. Rešila sam da se hrabro uhvatim u koštac sa bolešću i pobedila sam je. Ipak, rečeno mi je da će nam Ela biti jedino biološko dete u životu”, kaže Džema.

U tom periodu ginekolog joj je rekao da su joj jajnici mrtvi i da razmisli o opciji njihovog vađenja.

“Nisam to želela. Imala sam neki unutrašnji osećaj da bih mogla ipak ponovo da zatrudnim. Kasnije sam 2019. godine na pilatesu upoznala ženu koja je pokrenula organizam i jajnike uz pomoć veganske ishrane i dijete. Sve mi je to bilo čudno i uvrnuto, ali rešila sam da pokušam”, priča Džema.

Sa veganskom dijetom počela je u julu, a kod istog ginekologa otišla je u novembru 2019. godine.

Nataša spavala sa 3 muškarca, pa zatrudnela: Probala da ih ubedi da su očevi, a onda je DOTAKLA DNO

“Gledao me je u oči u neverici. Rekao mi je da su jajnici proradili! Počela sam da plačem. Nije mogao ni on da shvati da je to bilo moguće od veganske dijete, ali takođe mi je naglasio da ne budem preveliki optimista oko trudnoće. Samo mesec dana kasnije, saopštio mi je da sam trudna! Džek se rodio u avgustu 2020. godine”, ispričala je Džema Ajsaks.

Kada je rodila Džeka, Džema je rešila da ipak odstrani jajnike kako ne bi rizikovala da joj se u tom predelu organizma tokom života pojavi rak.

Udala se za “dobricu” i zatrudnela: Pred porođaj mu u telefonu otkrila UŽASNU tajnu iz njegove prošlosti



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar