Udala se za “dobricu” i zatrudnela: Pred porođaj mu u telefonu otkrila UŽASNU tajnu iz njegove prošlosti

U deliću sekunde srušio joj se svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/janalya

Neimenovana Amerikanka iz Učaite u SAD prijavila je u sedmom mesecu trudnoće supruga policiji nakon što je u njegovom telefonu otkrila da se van kuće bavi preprodajom droge, te da je i pedofil!

Brendon Roark (28) brzo je uhapšen a u policijskoj stanici odbio je da sarađuje braneći se ćutanjem. Njegova supruga kojoj su tamošnji mediji zaštitili identitet, ispričala je policajcima da joj se upravo srušio svet jer je verovala u “bajke koje očigledno ne postoje“.

“Divni” suprug bio je zapravo preprodavac droge i pedofil, Foto: Ouachita Parish Sheriff’s Office printscreen

“To nije isti čovek od pre dve godine za koga sam se udala. Zaljubila sam se u ‘dobricu’, u predivnog Brendona s kojim se nešto u međuvremenu dogodilo. Bio mi je čudan tokom moje trudnoće ali sam to pripisivala uobrazilji kroz koju prolaze sve žene koje su u drugom stanju. Ono kad hormoni podivljaju i postanemo preosetljive za sve. Bio mi je sumnjiv, naročito kada uveče izlazi da ‘nešto završava’ . Nikad mi nije pričao o čemu se radi”, rekla je žena u stanici, piše News 9.

Dodala je da je jedno veče Brendon zaboravio telefon, pa je iskoristila priliku da pogleda neke njegove prepiske.

“Pozlilo mi je. Video sam da se dopisuje s nekim devojčicama od 14 i 15 godina. Sa dve se očito duže znao jer im je tepao i slao slike svog polnog organa. Jednoj je tražio da mu nabavi ekstazi. Potom sam pronašla i gomilu poziva upućenih nekom Riku. Shvatila sam da je to neki diler iz drugog grada, jer su se šifrovanim rečnikom dopisivali. Tada sam rešila da pozovem policiju”, rekla je šokirana trudnica.

Ona je slikala sve nabrojano njenim telefonom koji je potom donela šerifu kao dokazni materijal, prenosi portal KARD.

Sari HAKER brisao profile i skidao pare s kartica: Policija na kraju otkrila KO je – smučio joj se život!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar