Detalji horora porodice Perinović: Majka ubila sebe i svoje troje dece, Tomislav pušten na slobodu

U Melburnu se u četvrtak popodne dogodila strašna tragedija, a sada su otkriveni i jezivi detalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Tela Keti Perinović, državljanke Australije hrvatskog porekla i njene dve ćerke i sina, sedmogodišnje Kler, petogodišnje Eni i trogodišnjeg Metjua, otkrivena su u četvrtak popodne u njihovom domu, a ovo četvorostruko ubistvo u šoku je ostavilo čitavu zajednicu.

Suprug Keti Perinović, Tomislav, pozvao je Hitnu pomoć, a policija koja je došla na lice mesta privela ga je na saslušanje. S obzirom da nije bilo optužbi, pušten je na slobodnu, piše Magazin Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Istražitelji ne veruju da je 48-godišnjak bio umešan u incident, a policija ne traži nikoga dalje  u vezi sa ovim slučajem”, rekli su čelni ljudi iz policije.

Istražitelji odeljenja za ubistvo, formirali su preliminarno mišljenje da je 42- godišnjakinja odgovorna za sve četiri smrti, a po završetku njihove istrage, izveštaj će biti  dostavljen na razmatranje patologa.

Posted by Tomislav Perinovic on Петак, 18. јануар 2019.

Komšije kažu da je Keti u poslednje vreme bila jako čudna. Napustila je iznenada posao i bila je veoma povučena poslednjih meseci. Porodična prijateljica Meri Grovs, izjavila je Heraldu Sanu da je ova strašna tragedija potpuno slomila. Na nedavnoj rođendanskoj proslavi kod ćerke gospođe Grovs, Keti Perinović bila je neobično povučena i tiha.

“29. novembra, praktično sam je naterala da dođe sa decom da proslave rođendan moje ćerke – rekla Grovs za australijanske medije. Bila sam tamo samo kratko, a njene dve starije devojčice bile su vrlo slične mojim mlađim ćerkama, pričale su i smejale se. Tipične sedmogodišnjakinje, bila su predivna deca. Tog dana izgledala mi je malo povučeno, to nije bilo uobičajeno. Bila je vrlo tiha. Sada kada o tome razmišljam, možda je to bio znak”, rekla je Grovs.

Ona ističe da Ketinog supruga Tomislava, nije dobro poznavala, jer je stalno radio. Grovs ističe da je komšinica poslednji put Kejti videla pre Božića, ali da se i tada činila “nešto tišom nego obično”, ali i ističe da joj se ništa nije činilo posebno neobičnim.

Komšije Daniel i Viki Skrembri rekli su da su Keji Perinović, zadnji put videli u sredu, manje od 24 sata pre nego što će ona i njeno troje dece biti pronađeno mrtvi, kada im je donela kesu šljiva na vrata. Skrenmberi je rekao da se Tomislav Perinović, doselio u komšiluk, otprilike 25 godina, pre nego što je upoznao Kejti.

“Čim su se venčali, zatrudnela je”, rekao je Skrembi dodajući kako im se Perinović činio vrlo srećnim.

Ističu da su stalno viđali decu kako se igraju i voze bicikl na ulici. Najstarija Kler, išla je na časove plesa, a najmlađa je trebala da krene u školu.

“Sada su na nebu. Divna deca su bili”, rekle su utučene komšije.

Da nešto nije uredu, saznali su kada je Hitna pomoć projurila ulicom, tada su videlu Tomislava kako sedi na stolici sa rukama iza leđa. Bio je veoma tih, a onda su ga smestili u policijski auto.  Daniel Skrembi izjavio je da mu je srce slomljeno, kada pomisli da su deca koja su mu samo pre dve nedelje poželela Novu godinu mrtva: – Kako se to moglo dogoditi? – pita se komšija.

Bivši kolega, Keti Perinović, koja je radila kao fizioterapeut, kaže da su njeni saradnici slomljeni zbog vesti o strašnoj tragediji. On ističe, kako je neočekivano napustila kliniku u kojoj je radila, pre tri meseca.

Vladika Irinej samo u dolare veruje: Uzurpirao vlast u Njujorku čim je patrijarh preminuo



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar