IZ RANIJIH DANA

Zbog ovog snimka Stanivukovića GORI INTERNET! Šta je radio pre nego što je postao gradonačelnik (VIDEO)

Jedan od Stanivukovićevih performansa ponovo je postao aktuelan na internetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Draško Stanivuković izvodio je brojne performanse pre nego što je postao gradonačelnik banja Luke.

Danas, kada su saobraćajnice u Banjoj Luci zatrpane snegom, a brojni građani uputili kritike Gradskoj upravi kako “apsolutno ništa nije očišćeno” jedan od tih Stanivukovićevih performansa ponovo postaje aktuelan na internetu, piše ATV.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Begić, konjo vuče… Dobar konjo aaa? Irvas Begić, irvas…”, govori tada odbornik, a danas aktuelni gradonačelnik banja Luke na snimku u kojem se sanka sa trenutnim odbornikom u banjalučkoj skupštini Ivanom Begićem.

Draško Stanivuković POTRESEN: Ovo neće moći da podnese, slika iz detinjstva šokirala mnoge (FOTO)

Snimak Stanivukovića pogledajte ispod:



Izvor: Radiosarajevo.ba

Komentari (3)

  1. Dopada mi se komentar"Anonimnog" citaoca.Zaista bi Milorad Dodik trebao da da primer svima a narocito mladjim politicarima da budu vise tolerantni a pogotovu kada se radi o jednom narodu kao u ovom slucaju.Ako Dodik ne pruzi ruku pomirenja greh ce ostati na njemu jer je i nas Spasitelj Isus Hristos rekao" Ponizite se i Bog ce vas povisiti..." Znao je sin Bozji za ljudsku sujetu zato je tako i rekao:" Ponizite se i budite kao deca. Verujem da ce se duhovi smiriti i da ce se Dodik i mladi gradonacelnik Banjaluke izmiriti jer svi mi koji u Boga verujemo znamo sto je Bog i sin Bozji zapovedio a to je da smo duzni da oprastamo grehe jer se kaze da:"Ako vi ne oprastate NI BOG VAM NECE OPROSTITI GREHE VASE.Srdacan pozdrav iz Vankuvera.

    Odgovori
  2. Nije dobro Milorade ako je ovo tacno , zaboravio si da si i ti nekad bio mlad , hajde daj detetu ruku i sansu?nauci i naucices, svaku srecu vam zelim?ipak ste svoji i pamet u glavu???️

    Odgovori
  3. BUDI MUDAR I OBAVLJAJN POSLOVE CASNO I ŠPOSTENO U BANJA LUCI. TI ZA BANJA LUKU ZALO PREDESNIKA VUCICA DA TI POMOGNE. A DODIK VEROVATNO KORISTI PŠRIJATELJSTVO I DOBIJA SVE.I NOVAC I VAKCINE I SVE OSTALO. U STVARI ON JE BEOGRADJANIN.

    Odgovori

Ostavite komentar