Napadač potpisao otkaz Vladanu Milojeviću? FSS se raduje zbog dešavanja u Saudijskoj Arabiji!

Loš dan za srpskog stručnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/STR

Najavili smo duel Al Ahlija i Al-Hilala kao ključni za Vladana Milojevića, sve oči su bile uprte u derbi Saudijske Arabije, koji se na nesreću srpskog stručnjaka završio bez golova.

Ovo je treći uzastopni neuspeh za Milojevića, kome se ozbiljno drma klupa i sve glasnije se priča da će dobiti otkaz.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Večeras je vrlo lako mogao da promeni svoju sudbinu, ali napadač Al Somah nije uspeo da iskoristi penal za ekipu Al Ahlija u devetom minutu utakmice. Da je postigao gol, meč bi verovatno išao u drugačijem smeru, međutim, ovako je napravio dodatni problem za srpskog stručnjaka.

Milojević je prepustio inicijativu protivniku i strpljivo čekao priliku iz kontre. Bivši igrač Čukaričkog Samuel Ovusu je mogao da reši sve u drugom poluvremenu. Izašao je Afrikanac sam na golmana, ali nije uspeo da postigne gol. Na kraju je ostalo 0:0.

Dva ubedljiva poraza, pa remi u derbiju koji je bio mnogo bitniji za Milojevićev tim, sve su ovo stavke koje idu u prilog otpuštanju bivšeg trenera Zvezde.

Iz ovakve situacije bi najviše mogao da profitra Fudbalski savez Srbije, koji ne bi imao ništa protiv da Al Ahli uruči otaz Milojeviću, koji tada ne bi imao nikakvih smetnji da preuzme klupu “Orlova”.

Dva puta za Ričmonda Boaćija: Stigle zvanične ponude – ljubimac “delija” može da bira!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar