Dva puta za Ričmonda Boaćija: Stigle zvanične ponude – ljubimac “delija” može da bira!

Videćemo gde će na kraju završiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ričmond Boaći je napustio Crvenu zvezdu i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Kako prenose mediji iz Gane, ljubimac “delija” ispred sebe ima dve zvanične ponude, ali i dalje nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za Boaćija su zaniteresovani lider saudijskog prvenstva, Al Hilal, tim koji večeras igra protiv Al Ahlija, ekipe koju vodi Vladan Milojević. Drugi tim koji želi napadača iz Gane u svojim redovima jeste Al Šarž, drugoplasirani tim u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Boaći iza sebe nema baš najbolju polusezonu, pošto je odigrao osam utakmica za Crvenu zvezdu, na kojim je postigao ukupno dva gola, a podelio je tri asistencije.

Veliki skandal: Srpski reprezentativac se potukao sa saigračem u klubu, pa završio na zemlji!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dobar je Miloje trener, a kod Arapa je drugi mentalitet i teško ih je prilagoditi njegovoj taktici igre koja nije ofanziva. Šteta što su Boaćija pustili, jer je bolji i korisnije napadač od Falćinelija i dosta je Zvezdi dao. Imao je peh sa povredama i nije imao prostora za igru.

    Odgovori
  2. I takav da nam bude selektor, ni kod arapa ne moze da se dokaza,,,ako si strucnjak, gde se pojavis ti si naj,,,a ne da ga isteruju,,,eto nama novog selektora,,dno,,

    Odgovori

Ostavite komentar