Ronaldinjo otišao u repere, snimio i spot: Pravo je čudo što ga “Youtube” nije zabranio! (VIDEO+FOTO)

Legendarni fudbaler je okružen polugolim damama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NORBERTO DUARTE / AFP / Profimedia

Brazilska fudbalska ikona Ronaldinjo usmerio je svu pažnju na muziku nakon što je pušten iz zatvora u aprilu. Ronaldinjo koji se oporavio od koronavirusa planira da objavi osam pesama tokom 2021. godine.

Nalazi se u grupi pod imenom “Tropa do Bruxo” ili “Čarobnjakova grupa” za koju je navodno glavni tekstopisac. Ronaldinjo je u spotu okružen polugolim damama. Pobednik svetskog kupa čak je za tu priliku iskopao jedan od svojih kultnih šešira.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na video snimku sedeo je za poker stolom, a vidi se i kako pleše pored bazena sa šest dama obučenih u bikiniju.

Ronaldinjo je svoju ljubav prema muzici obelodanio kada je 2016. godine objavio pesmu. Legenda Barselone napravila je himnu za sportiste na Paraolimpijadi u Riju, a 2017. godine lansirao je svoj prvi singl pod nazivom Sozinho – što u prevodu znači „sam“.

Na pitanje o svojim dugoročnim ciljevima sa muzikom, rekao je: „Ako sanjam, voleo bih da moja muzika dodiruje srca ljudi. Spajanje muzike sa osećanjima je moja radost. Svakodnevne trenutke pretvaram u muziku i to je ono što želim da radim”.

Ronaldinjo je odbio da odgovori da li ga je vreme provedeno u zatvoru inspirisalo za njegovu odluku da se bavi muzikom. Podsetimo, legendarni fudbaler bio je iza rešetaka zbog navodnog pokušaja ulaska u Paragvaj sa falsifikovanom dokumentacijom.

Dok je igrao u Srbiji bio je “Gistović”, u Grčkoj “Gistopulos”, a ovako se sada “preziva” (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar