Svetlana spiskala novac za bolesnog sina na operacije lica i grudi: Posle 2 meseca je brutalno kažnjena

Uzimala je pare od koga je stizala, a onda je primećena na ulici u drugačijem izdanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: segodnya.ua printscreen

Ukrajinka Svetlana Bormenkova iz Harkova još jedna je u nizu osoba koja je pokušala da zloupotrebi tuđu muku, u ovom slučaju svog sina, za sopstvene želje i realizacije bizarnih ideja.

Pritom je verovala da nikad neće biti otkriveno šta je uradila s novcem, ali posle samo 2 meseca već je na sudu uz veliku šansu da ostane na ulici.

Ana potrošila sav novac roditelja dok su bili na RESPIRATORU za operaciju grudi, a onda je uništila KARMA

Svetlana je brutalno kažnjena za prevaru nakon što je potrošila 17.000 evra ušteđevine za bolesnog sina kojem su trebali novi lekovi za terapiju. To je bio novac od rodbine, poznanika i njihovih prijatelja namenjenih dečaku Sergeju (5) koji ima cerebralnu paralizu, piše segodnya.ua.

Ukrajinka je putem Fejsbuk stranice molila ljude da joj uplate “koliko mogu” za lečenje sina i nov pristup terapiji u nadi da će moći da mu pomogne koliko može u odrastanju. Za to vreme, smislila je da uradi nekoliko manjih korekcija na licu, kao i da zategne i poveća grudi.

Nije najjasnije kako je mislila da sve to uradi a da to prođe neopaženo, ali – uradila je.

Naravno, kako to obično biva, brzo je otkrivena. Prvo je rodbina posumnjala da je zloupotrebila novac videvši je na ulici dva puta sa jasnom promenom fizičkog izgleda i sa novom garderobom.

Potom je i na Fejsbuku neko od poznanika pustio priču da je trošila novac namenjen za lečenje sina, da bi na kraju bila prijavljena. Tužilo ju je nekoliko ljudi koji su dali ozbiljan novac, te su se, jasno, osećali prevarenim.

Nije poznato kakvu će kaznu morati da plati Svetlana Bormenkova i šta će biti za to vreme s detetom.

Uhapšena lažna ZUBARKA: Vodila pacijente na tajne LOKACIJE, a evo šta joj je policija našla u kompjuteru



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar