Uhapšena lažna ZUBARKA: Vodila pacijente na tajne LOKACIJE, a evo šta joj je policija našla u kompjuteru

Jednoj pacijentkinji koja je vrištala od bolova lupila je šamar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ajc.com printscreen

Krista Zevčik (47) iz američke države Džordžija uhapšena je po treći put zbog lažiranja diplome iz stomatologije i zbog otvaranja ordinacije bez adekvatnih dozvola.

Iako je pre dve godine kažnjena iz istog razloga, očito je posle pauze nastavila da radi po starom. Krista je uhapšena nakon što je stare, ali i neke klijente po preporuci tajno odvodila na lokaciju koju policajci nikada ne bi mogli da otkriju i tamo je obavljala posao stomatologa.

Profesorka na Zoomu studente nazvala IDIOTIMA: Nije znala KO je gleda i zašto će se gorko kajati

Svoje usluge naplaćivala je daleko povoljnije od drugih u Džordžiji. Priča o njoj ipak se pročula, pa ju je verovatno neko prijavio da joj napakosti.

Policija je češljanjem njenih papira došla i do laptopa u kojem je otkrila veliki broj privatnih podataka klijenata, uključujući i tajna imena na Tinderu, Fejsbuku i drugim društvenim mrežama za upoznavanje.  Na njenom mejlu, takođe, pronađeno je nekoliko privatnih i pomalo lascivnih prepiski sa dva pacijenta.

Krista Zevčik će sada verovatno drastično kažnjena, možda i zatvorom, a evo i zašto:

Prvi put je “pala” u avgustu 2018. godine u okrugu Kab kada su je prijavile dve pacijentkinje za loše saniranje kvarova na zubima i uz neviđeno maltretiranje.

Meni je lupila šamar da se smirim kada sam vrištala od bolova. Rekla mi je da šamar često bolje deluje od anestezije. Mojoj drugarici je izvadila jedan pogrešan zub”, tada je rekla nezadovoljna pacijentkinja Kriste Zevčik.

Lažna zubarka kažnjena je sa 2 godine zabrane rada, jedva je čekala da se vrati na staro, Foto: Pixabay/mlarsson62

Inspekcija je tada utvrdila da Krista nije imala odgovarajuću dozvolu za rad i rečeno joj je da zatvori ordinaciju iste večeri. Nju to nije zaustavilo, već je 30 kilometara dalje pronašla novu lokaciju i tamo je nastavila s radom.

Dve nedelje kasnije, u septembru 2018. godine, ponovo je otkriveno da Krista zarađuje bez papira i dozvola i tada je dospela do suda. Kažnjena je sa 3.000 dolara i zabranjeno joj je da se bilo gde u poslu pojavljuje na teritoriji SAD u naredne dve godine.

Očito da je jedva čekala da se prošlog septembra vrati na staro, samo sa još boljim planom.

Doktorka uhapšena na pregledu za vojsku: Nije mogla da se kontroliše, momci se ŽALILI na istu stvar



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar