Ana potrošila sav novac roditelja dok su bili na RESPIRATORU za operaciju grudi, a onda je uništila KARMA

Bahat potez ćerke koja nije marila za to što se otac i majka bore za sopstveni život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/WBRZ-TV

Za 2020. godinu imala je samo jednu želju i plan koji je smislila da ostvari po svaku cenu. Čak i ako joj roditelji u to vreme budu životno ugroženi.

Amerikanka Ana Peskin (22) iz Nju Džersija privedena je zbog sumnje da je proneverila svu ušteđevinu roditelja na operaciju grudi i kupovinu novog automobila, prenosi wbrz.com.

Besan što mu svi prijatelji imaju devojke a on je još sam, rešio da ih UNIŠTI, pa im podmetnuo OVO (FOTO)

Iako su joj oba roditelja tokom novembra zaglavila u bolnici sa teškom kliničkom slikom usled koronavirusa, Ana se nije previše osvrtala na to. Štaviše, uz podatak da su i otac i majka na respiratoru sa 50:50 šansi da prežive, kao da joj je bilo lakše da ostvari svoju nameru s početka godine.

Ana je dok su se roditelji borili za život prvo kupila nov automobil za 15.000 evra, a onda je potrošila još 5.000 na dve korekcije na licu i operaciju povećanja grudi.

Samo dva dana posle operacije, Anino stanje se zakomplikovalo jer zahvat nije dobro odrađen i morala je u bolnicu. Njeno opšte stanje naglo se pogoršalo i lekari su morali da izvade silikone koji su joj maltene ugrozili i život.

Za to vreem, Anin brat sumnjao je na to odakle joj novac za sve to i bio je jako besan što sve radi dok su roditelji u bolnici. Kako je i on imao pristup njihovom računu u banci, otišao je da proveri stanje jer je znao da mu sestra nema toliki novac za auto i operaciju.

Kada je otkrio da na računu bukvalno nema “ni dinara” ušteđevine, nije pozvao Anu već je prvo proverio sa bankom, odnosno na listingu, kada se novac podizao.

Sve se poklapalo sa Aninim planom i on ju je prijavio policiji. Ana će biti novčano drastično kažnjena za ovo nedelo i trajno će joj biti zabranjeno sve što ima veze sa finansijama porodice do kraja života.

Njeni roditelji su se pred Novu godinu malo oporavili i iako su još u bolnici u svesnom su stanju i samostalno dišu. Nisu još saznali za to šta je Ana uradila, piše wbrz.com.

Sunčala se BEZ gornjeg dela bikinija: Prišao joj muškarac i dao ceduljicu sa BIZARNIM pitanjem

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Amerikanka iz Nju Dzersija podizala i trosila evre? Mozda je grizla savest i nije zelela da potrosi sav novac pa je otisla kod jeftinijeg lekara? Imam ja kolegu koji laze, kiti se tudjim perjem, spletkari itd. Mislim da bi njegova majka bila ponosna da zna. Ona ga je tako vaspitala.

    Odgovori
  2. I moja navalila hoce na nano klinici Brant da uveca grudi reko sam joj zeno na ovoj krizi nema nista od toga za godinu dve mozemo da razgovaramo.

    Odgovori
  3. Jadni roditelji_ rodili monstruma i mogu misliti koliko ceii ih boleti kadshvate da je ani bio vaznijinjen izgled nego.njihovi zivoti_ tragedija

    Odgovori

Ostavite komentar