Poznato je stanje sina Andrije Kaluđerovića: Strašni detalji tragične nesreće!

Sinu centarfora je amputirana šaka, kao i tri prsta na nozi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde i najvećeg srpskog fudbalskog globtrotera Andrije Kaluđerovića (33) je stabilno i nije životno ugrožen, saznaju Večernje novosti.

Prema informacijama tog lista, sinu centarfora je amputirana šaka, kao i tri prsta na nozi. Trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, bio je u veštački izazvanoj komi, ali je trenutno svestan šta se dešava.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“I unutrašnji organi sedmogodišnjeg dečaka Lazara su na svu sreću prošli bez povreda”, stoji u objašnjenju.

Lazar je doživeo tešku nesreću tokom igranja u selu Lovćenac kod Bačke Topole, ali srećom mu život nije ugrožen. Srednji sin čoveka koji je u karijeri promenio više klubova nego ijedan Srbin se povredio tako što je potrčao za loptom i zakačio žicu dalekovoda, koju je oborio vetar. Otkinuta žica je visila sa bandere i objašnjeno je da nije tačno da se dečak povredio pri kontaktu sa komšijskom ogradom pod naponom.

I doktori su ostali u čudu kako je sedmogodišnji sin Kaluđerovića preživeo takav udar struje, u neku ruku je i medicinski fenomen, prenose Novosti, s obzirom na to da napon koji protiče kroz žice dalekovoda može da bude koban i po mnogo veće i snažnije ljude. Navodno, lekari su odlučili da mali Lazar provede neko vreme u veštačkoj komi zbog bolova izazvanih udarom struje, ali stanje mu se popravilo i sada je budan i svestan i moguće je da će uskoro biti otpušten iz bolnice.

Prestanite da pišete neistinu! Kaluđerović otkrio šta se zaista dogodilo njegovom sinuIzvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar