Doktorka uhapšena na pregledu za vojsku: Nije mogla da se kontroliše, momci se ŽALILI na istu stvar

Osećali su se maltretirano i iskorišćeno

Foto: gazetadepovo.com.br printscreen

Doktorka Manuela Ribeiro (42) iz brazilskog grada Fortaleze uhapšena je prošle nedelje posle niza pritužbi koje je policija dobila od vojske.

Doktorka Ribeiro bila je zadužena za jedan od finalnih pregleda momaka pred odlazak u vojsku, a koji se odnosio na njihovu muškost i bešiku, piše Gazeta de Povo.

Probudila se iz kome posle 182 dana: Supruga i decu nije prepoznala, pa otkrila neviđenu prevaru

Prema izjavama 8 budućih vojnika, posle pregleda kod doktorke Ribeiro osećali su se kao da su seksualno zlostavljani.

“Doktorka me je skinula a onda me je pipala dole desetak minuta bez pauze. Kao da je čekala da vidi moju seksualnu reakciju. Bio sam zbunjen, ništa mi nije bilo jasno. Rekla je da je to sastavni deo pregleda. Potom me je nekoliko puta snažno hvatala za testise govoreći mi da sam jak i da će od mene biti muškarac. Pred izlazak sa pregleda mi je dobacila da je uvek tu za mene ako mi nešto treba Kada sam izašao od nje, osećao sam se jako loše. Osećao sam se zlostavljano“, rekao je jedan od momaka.

Njegovu priču su na gotovo identičan način ispričali još neki momci koji su dodali da su od prvog minuta mislili da je reč o skrivenoj kameri jer se doktorka nije ponašala kako treba na toj poziciji i na tako važnom pregledu.

Mediji iz brazilske države Seara apostrofiraju da je doktorka Ribeiro i pre 9 godina bila na sudu posle privatne tužbe dva bivša vojnika koji su kod nje dolazili na preglede i koji su se žalili da ih je seksualno maltretirala.

Tada joj je, posle presude da mora da plati novčanu kaznu rečeno da 5 godina ne sme da obavlja ovaj posao.

Doktorki Dani došao pacijent sa problemom oko polnog ORGANA: Kada se skinuo postavila mu NAJGORE pitanje

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (17)

Ostavi komentar

 1. Pa kakvi su to momci i buduci vojnici.
  U moje vreme,mi bi svi trcali kod takve doktorke.
  Strasno i porazavajuce za muskarce.

  Odgovori
  • Doktorka neka odmah dođe u Srbiju. Gle, ti samo ove komentare, ovde bi bila najomiljenija i najtraženija doktorka.

   Odgovori
 2. Meni je sestra postavljala pitanja tokom otvaranja kartona, ono, uobicajeno, da li sam alergican, sta sam prelezao… onda je pitala da li sam seksualno aktivan na sta sam ja odgovorio dugim uzlaznim “daaaa” sa znakom pitanja na kraju. Gledam, ona svrlja po papiru. Pitam da li stvarno ima to pitanje a ona, kao iznenadjena, “a sta ste mislili”? “Mislio sam da ste se napalili”. A ona meni da je udata. Ja, da je umirim, rekoh “ne brini sestro, ja ne patim od ljubomore”. Ode ona te dodje doktorka, avion. Meri mi pritisak a on, visok. Pita me da li je uvek tako visok. “Ma ne, samo sam malo uzbudjen”. Rece mi da legnem i da se opustim. Lezim ja, opustam se a ona poce da mi pipa stomak… Pogledam je u oci: “Ako nastavite da me pipate, necu moci da se opustim”. Baci ona stetoskop i ode. Onda dodje neki njen kolega, gleda me, gleda pa pita: “Koliko vi imate godina”? Valda ispadoh neki medicinski fenomen!

  Odgovori
    • Nikada ne izmisljam. U vreme kada su mi se te stvari dogadjale jos nije bila razvijena tehnologija. Sada sve dogodovstine belezim telefonom. Ovo mi se dogodilo na Tajlandu kada sam imao 62 godine. Nisam mogao da se odbranim od zena. U jednom danu po tri sve dok nisam zavrsio u zatvoru. Mozete pogledati na YouTube-u. Kljucne reci: Tajlandjanke mi uzimaju meru. Koristim pseudonim Al Albatross. Evo i linka mada mislim da ga nece objaviti pa potrazite po kljucnim recima. Na snimku su starije zene koje me nisu interesovale jer sam mogao da biram prelepe zene u trecoj deceniji zivota.
     https://www.youtube.com/watch?v=gqfdnDUgb5I

     Odgovori

Ostavite komentar