Firma preskočila novopečenu majku za novogodišnju ŽURKU: Prvo plakala, a onda ih je sve brutalno PONIZILA

Potez zaposlene još bi nekako i progutali, ali neće nikad što sad ceo svet priča o njima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Katriona Hauvi, koja se pre nekoliko meseci prvi put porodila i dobila ćerku, u januaru će od firme za koju više ne radi dobiti novčanu kompenzaciju od 11.000 evra za slučaj diskriminacije.

Katriona je bukvalno preskočena za novogodišnju žurku koju je firma za koju je radila poslednjih godina upriličila 29. decembra prošle godine.

Medicinska sestra podigla majicu u KOVID ambulanti i pokazala grudi: Zbog OVE slike dobila otkaz (FOTO)

Žena je prvo pomislila da su njene kolege iz firme Kitchen by Holloways zaturili negde pozivnicu za nju i raspitivala se o čemu se radi. Kada joj je rečeno da je niko nije zaboravio već da je preskočena jer je na porodiljskom odsustvu, to ju je jako povredilo.

“Plakala sam celo veče u kući. Suprug mi je rekao da to nije tako strašno i da mi žurka možda i ne bi prijala, ali mene je zabolelo to što me makar nisu pozvali i objasnili mi o čemu se radi. Doslovno sam izopštena iz priče”, rekla je Katriona i narednog dana rešila je da im zapreti tužbom zbog diskriminacije.

Neverovatno, ali Katriona je u firmi, u kojoj je bila od 2013. godine bila na poziciji generalnog menadžera i utoliko je čudniji bojkot prema njoj, ako se uzme u obzir njena pozicija.

“Niko me se nije setio. Nema greške da bih došla. Imao bi ko da čuva ćerku. Valjda sam u poslednjih 7 godina pokazala koliko mi je važna ta firma”, rekla je Katriona.

Nakon što joj je saopšteno da će, zbog diskriminacije dobiti “izvesnu novčanu nadoknadu” upravni odbor firme joj se zahvalio na svemu, besan što će narednih dana ceo svet slušati o njima.

To nije bila njihova pretpostavka – priča je prvo izašla u čuvenom magazinu The Times, samim tim, znali su da će je ceo svet preneti a to će im daleko više štetiti od izgubljenih 11.000 evra.

Mira zbog zlatnog LANČIĆA posvađala, pa uništila 3 porodice u selu: 8 meseci kasnije u BANCI doživela šok



Izvor: Objektiv.rs, The Times

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar