“Žena zmaj” otkrila kako je otplatila 25.000 evra DUGA za samo 8 meseci uz pomoć 6 nikad LAKŠIH trikova

Svi u porodici maksimalno su se trudili da joj pomognu i uspeli su u tome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jam press/moneysavvymumuk printscreen

Stanovnica Londona Rut Tejlor (42) doživela je potpuni finansijsko-psihički krah kada se sa suprugom Tomasom i decom iz malog mesta doselila u jedan kvart prestonice Engleske.

Iako je na papiru pre selidbe sve potencijalne troškove lepo i taksativno nabrojala, istina ju je ošamarila kao ništa pre toga.

“Proveli smo oboje nedelje i nedelje bez sna. Na sve što smo iskalkulisali, maleri su se samo ređali, uključujući kvar na bojleru i automobilu. Na kraju smo došli do toga da smo 25.000 evra u minusu. Dugovi su nam stajali oko vrata poput omče”, rekla je Rut.

A onda je presekla! Tomas i Rut nisu želeli da se celog života tresu zbog dugova, već su napravili jasan i precizan plan štednje i za samo 8 meseci uspeli su da dođu do nule. Neverovatno!

Probudila se iz kome posle 182 dana: Supruga i decu nije prepoznala, pa otkrila neviđenu prevaru

Rut je primenila ovih 6 načina uštede na “svakodnevnom životu”:

1. Tomas i ja smo počeli da radimo svih 7 dana u nedelji i plan nam je bio da tako izguramo čitavu jednu godinu. Na taj način, povećali smo prihode u kući.

2. Svi četvoro smo bili neviđene trošadžije. Čim bi deca rekla da im se nešto sviđa, mi bismo pre kupovali ni ne pitajući za cenu. Prestali smo to da radimo. Osam meseci kupovali smo samo ono što je zaista neophodno.

3. Prodali smo noviji auto koji smo posedovali i za te pare kupili smo polovni i stari. Tu smo uštedeli 9.000 evra.

Porodica Tejlor za 8 meseci sanirala je sve dugove na neverovatno jednostavan način, Foto: Jam press/Moneysavvymumuk

4. Nijednom nismo ušli u neki butik, tržni centar bez jakog razloga. Kupovali smo svi četvoro u seknd-hend radnjama. Šišali smo se kući, nismo išli ni na kakve vikende ili odmore nigde.

5.  Ja sam se pored osnovnog posla latila popunjavanja ogromnog broja istraživanja i anketa na internetu. Bila je mala zarada na tome, ali kada bi se sve sabralo na mesečnom nivou, i tu smo zaradili korektnu sumu.

6. Išli smo u najjeftinije supermarkete. Naš mesečni iznos samo na hranu bio je pre početka štednje oko 700 evra, sada je oko 300.

I vlasnici restorana ostali u šoku: Dobila mali bakšiš za dostavu, pa je OVO napravila mušteriji (VIDEO)

Rut Tejlor na kraju je dodala da su se toliko svi u kući navikli na ovakav način života da su i posle “nule” sa dugovima nastavili u sličnom ritmu.

“Jedino smo suprug i ja skinuli sebi po jedan radni dan, pa sada radimo 6 dana nedeljno. Ostalo radimo isto. Deca su zadovoljna, nijednom nisu kukala da im nešto nedostaje. Imamo i za Mekdonalds i za bioskop, i za odlaske na rođendane”, zaključila je žena koja se hrabro uhvatila u koštac sa svojim dugovima i pobedila ih.

Ušla u bezazlenu svađu sa sestrom, pa saznala za NAJUŽASNIJU tajnu koja se 11 godina krila od nje (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar