OBJEKTIV ISTRAŽUJE

Oni su ozbiljno PROFITIRALI od rijalitija: Kristijan ŠAMPION u zaradi, a njih dve su odmah iza njega

Za njih ni tokom pandemije nije bilo krize

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pandemija koronavirusa zadala je brojne probleme svima, a posebno pevačima koji su mahom ostali bez redovnih primanja.

Kako bi obezbedile egzistenciju, mnoge javne ličnosti, sa doskoro unosnim zanimanjima, odlučile su se za ulazak u rijaliti, koji im je pored primanja obezbedio sklonište od potencijalne zaraze, dok je nekima, kao na primer Kristijanu Goluboviću, pružio mogućnost da se otisne iz kriminalnog miljea, te da na pošten način profitira od svog lika, a on je prošle godine bio i ubedljivo najplaćeniji rijaliti-igrač.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sva je prilika da će ove godine biti isto, jer će bivši robijaš po izlasku iz ,,Zadruge 4” biti bogatiji za ukupno 350.000 evra, što je najveći iznos koji je jedan učesnik rijalitija ikada dobio. Prema saznanjima Kurira, bivši robijaš je takav dogovor sklopio s produkcijom ružičaste televizije, koja se obavezala da mu nakon završetka rijalitija da 200.000 evra, kao i stan u „Beogradu na vodi”, vredan 150.000.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vicešampionska titula pripada Anabeli Atijas koja je izlaz za svoje finansijske probleme pronašla upravo u rijalitiju u kom je prihodova,a prema pisanju medija, 150.000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani svojevremeno je priznala da je spiskala sve pare koje je zaradila u ,,Zadruzi 2”, što je bio glavni razlog da u martu prošle godine uđe i u treću sezonu pomenutog rijalitija.

KO JE SVE  PROFITIRAO OD RIJALITIJA MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 11. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar