VELIKE ŽELJE

Džehverovićeva planira da kupi STAN: Puno mi je srce što sam stekla finansijsku NEZAVISNOST od muškarca

Priznala je i kakvi su joj planovi sa dečkom Ninom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

Pevačici Teodori Džehverović prethodna godina bila je veoma turbulentna, a o svemu što je zadesilo u 2020. progovorila je sada.

“Kao i svake godine, prolazimo kroz loše i lepe stvari. Činjenica je da je bilo dosta napada na moj račun. Nadam se da ove godine neću biti ničija meta kao prethodne. Krivo mi je što je tako, jer sam neko ko ne komentariše druge i jedino što želim jeste da se bavim svojim poslom”, rekla je Teodora za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Teodora Džehverović nazvala dečka ĐUBRETOM u javnosti, svi IZNENAĐENI ovim postupkom pevačice

Ona je otkrila i šta joj je velika želja.

“Poželela sam sebi kupovinu stana. To mi je zaista velika želja. Vredno sam štedela i radila. Volim da iznenađujem i zaista imam velike planove i ciljeve za publiku. Nadam se da će ova godina biti bolja i da ćemo moći da radimo, pa ću tako imati i više entuzijazma”, dodala je pevačica.

Otkrila  je i kakvi su joj planovi kada je u pitanju veza sa košarkašem Ninom Čelebićem.

“Jedno bez drugog ne može. Mnoge kockice moraju da vam se poklope. Zasad ne razmišljamo o braku i veridbi. I on i ja želimo da se maksimalno posvetimo poslu, da bismo osigurali budućnost”, izjavila je Džehverovićeva.

Nakon vesti o tome da je dečko navodno ZAPROSIO, oglasila se Teodora Džehverović: Hvala na ČESTITKAMA…

Pevačica se osvrnula i na priče o tome da ona finansira svog dečka.

“Krivo mi bude, jer je to velika neistina. Nino svakodnevno radi na sebi i ima velike planove. Voli da razmišlja o biznisu i pojedinci su stekli pogrešno mišljenje. Možda ja jesam dominantna devojka, ali u našem odnosu se to ne oseti. Niko nikoga ne finansira, svako ima svoj dinar”, istakla je ona za Blic i dodala da Nino razume njen posao.

“Razume moj posao. Našalimo se zajedno, ali mi nikada nije pravio problem. Vidi da sve sto radim, radim sa stilom i u granicama normale”, rekla je Teodora za pomenuti medij.

Teodora Džehverović planira da se UDA za Nina: Oduvek sam želela da budem MLADA mama

Kako kaže, podrška majke Gordane mnogo joj znači.

“Drago mi je što sa njom mogu da popričam kao sa drugaricom. Uteši me i posavetuje kao prava majka. Puno mi je srce što sam svojim radom i trudom postigla finansijsku nezavisnost od muškarca. Mama me je uvek učila da budem nezavisna i da u svakom trenutku imam svoj dinar. Uvek će vas zbog toga više ceniti. Nebitno da li je to 100 ili 1000 evra, to je vaš dinar i niko vam ne može oduzeti”, zaključila je Teodora za Blic.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar