PLANIRAJU BUDUĆNOST

Teodora Džehverović planira da se UDA za Nina: Oduvek sam želela da budem MLADA mama

Želi najmanje dvoje ili troje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Pevačica teodora Džehverović već neko vreme je u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Kako stvari stoje, njih dvoje imaju velike planove za budućnost.

Nakon vesti o tome da je dečko navodno ZAPROSIO, oglasila se Teodora Džehverović: Hvala na ČESTITKAMA…

“Ako se i dalje budemo ovako lepo slagali, volela bih da se udam za Nina. Već imamo mnogo zajedničkih planova za budućnost. Oduvek sam želela da budem mlada mama, pa se nadam da će uskoro doći i deca! Za sada nije vreme, posvećena sam karijeri, ali ako Bog da, radiću na bebi za dve godine, kada napunim 25 godina. Bilo bi lepo da imamo najmanje dvoje dece, a možda čak i troje”, rekla je ona za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Teško je baviti se ovim poslom i biti majka, pa zbog toga osećam pritisak. Pokušaću da pre nego što rodim decu započnem biznis na koji bih mogla da se oslonim ako ne budem uspela da uskladim majčinstvo i muziku”, dodala je pevačica za pomenuti medij.

Teodora Džehverović besna: To je klasična KRAĐA i kaljanje mog obraza, svi će ODGOVARATI za takve stvari

Ona se osvrnula i na to kako je Nino osvojio.

“Kupio me je time što ima razumevanja za mene i što se ne svađamo. Pokloni su nešto što dođe i prođe, ali podrška je ono što mi mnogo znači. Pogotovo sada kada brinem da li ću i kada početi da radim. Nino je sve ono što sam oduvek tražila”, ispričala je Teodora za Informer.

Teodora Džehverović potpuno ŠOKIRALA DEČKA: Peva u liftu, on gleda i ne veruje šta radi (VIDEO)

Kako je rekla, on nije ljubomoran na to što joj se mnogi muškarci udvaraju.

“Dobijam komplimente na svakom koraku. Kad je reč o društvenim mrežama, prati me mlađa populacija i obično mi šalju poruke u stilu: ‘Auu, al’ si dobra riba’, na koje se samo nasmejem. Ninu to ne smeta. Moja energija je presudila da se istaknem. Ima mnogo lepših devojaka od mene, pa nisu poznate i uspešne kao ja”, zaključila je Džehverovićeva za Informer.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar