Maja u najluđoj noći poslala sliku svojih GRUDI na 30 brojeva: Zbog ovog odgovora već joj PRESELA godina

Nije ni obratila pažnju kome sve šalje poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/maya_07

Da je bila pri sebi u noći između 31. decembra i 1. januara, Italijanka Maja Ventura (22) svakako ne bi učinila ovo što jeste. A možda i bi. Lajkovi i popularnost među muškarcima su čudo.

Maja je zbog epidemije koronavirusa u Italiji tokom skoro čitave prošle godine bila prinuđena da uglavnom bude među svoja 4 zida, piše ilgazzettino.it.

Prete SMRĆU, neće moje NOVE grudi i zadnjicu: Studentkinja šokirana zbog reakcija na njen izgled (FOTO)

Uželela se izlazaka, klubova, provoda, ispijanja tekila do zore. Zato je za Novu godinu pozvala dve najbolje drugarice kod sebe u kuću kraj Đenove i tamo su ludovale do jutra.

Posle nekoliko ispijenih koktela, Maja se skinula i počela da slika svoje obnažene grudi. Pristojniju sliku, sa brushalterom okačila je na Instagram uz poruku kojom je ispričala svoj blam, dok je onu sa golim grudima poslala na tridesetak brojeva telefona momaka s kojima je ili bila pre ili su joj “u planu” za bližu budućnost.

Međutim, nehotice je na spisak uvrstila i jednog prijatelja koji je tokom epidemije prošle godine zbog korone izgubio dedu i majku.

Prijatelj je očito bio zapanjen slikom, budući da je Maja znala da mu je majka preminula dvadesetak dana pre Nove godine te joj je odgovorio.

“Majo, mislim da ova slika nije primerena da mi sad šalješ. Znaš da sam u žalosti a i da sam oženjen. Ne znam čemu sve ovo”, glasio je odgovor zbog kojeg se Maja u momentu maltene otreznila od muke i koji je otkrila i na Instagramu.

“Moraću da malo više obratim pažnju u 2021. godini šta radim i kome šaljem slike. Taj odgovor me udario po glavi”, napisala je Maja na Instagramu, prenosi Gazetino.

Medicinska sestra podigla majicu u KOVID ambulanti i pokazala grudi: Zbog OVE slike dobila otkaz (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Već pomalo degutantno. Kada će ove fotošopirane „lepotice“ shvatiti da se gledanjem u „pametni“ telefon ne postaje pametniji. Delujete toliko jeftino da je to za žaliti. Pokušajte sa knjigom umesto telefona, ne boli.

    Odgovori

Ostavite komentar