Dobila od SVEKRVE čestitku za Novu godinu: Kada ju je pročitala – sledila se, pa počela da VRIŠTI (VIDEO)

Nije joj bilo dobro od poruke muževljeve majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/sageandwine

“Otrov. Ona je otrov u našoj porodici. Toksična je, uništava nas polako ali sigurno na svakom koraku. Kada sam ovo videla, stala sam i zanemela, a onda sam vrištala po kući od muke”, napisala je u komentaru žena koja je na TikToku objavila jedan interesantan snimak.

Na snimku je prikazala božićnu, tj. novogodišnju čestitku koju je dobila od svekrve a u kojoj joj je natrljala nos što je nju i supruga, odnosno taštinog sina finansijski pomagala tokom epidemije koronavirusa.

Tašta se udala za bivšeg zeta: Ćerka joj totalno poludela od LJUBOMORE, pa im stalno radi odvratnu stvar

“Moram odmah da naglasim da nisam nezahvalna, što će neki pomisliti dok budu gledali ovaj snimak. Hvala svekrvi za sve što čini za supruga, mene i dete, ali od NAČINA na koji nam pomaže često mi pripadne muka i povraća mi se”, rekla je žena i dodala:

“Pogledajte ovaj primer sa čestitkom. Umesto da u njoj piše lepe reči i poželi nam sve najbolje u 2021. godini, ona nam nabacuje i to sa preciznim ciframa koliko nam je pomagala, zbog čega sada nema novca da nam kupi poklone. Ko je tražio poklone? Ko je tražio da nam referiše koliko je novca dala? Znamo i suprug i ja koliko smo joj dužni. Čestitka za Božić i Novu godinu nije način da se tako skrene pažnja na njenu ‘darežljivost’ i finansijsku pomoć”, zaključuje autorka snimka.

@sageandwineHere’s one of THOUSANDS of stories.♬ original sound – user3837793390001

I zaista, u čestitki je taksativno svekrva navela koliko je novca za šta dala, kada je reč o njenom sinu i snaji.

“Srećan Božić. Primila poklon ćebe od vas. Tačno 112, 40 dolara davala sam za vašu kablovsku televiziju i internet, zatim 584,89 dolara za vašu struju…ukupno 697, 29 dolara i poklon. Srećan Božić još jednom”, stajalo je u čestitki.

Ljudi na TikToku nisu mogli da veruju da je svekrva zaista bračnom paru poslala ovakvu čestitku, te da je pronašla da ih ovako podseća na to što im je pomagala u 2020. kad su oboje zbog epidemije izgubili posao.

“Mogla je to usmeno da vam kaže”, “Ja ne bih više imao obraza da vam izađem na oči”, “Ovo je bruka”, stajalo je u komentarima snimka koji je pogledan više od 1,2 miliona puta.

Vrištala i bacala stvari po kući: Bivši muž oženio 12 godina stariju taštu, ćerki PALA ROLETNA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar