Svaki put kada skinem gaće, moja devojka počne da vrišti: Sklanjaj to OGROMNO čudovište!

Veličina penisa je postala skoro nepremostiv problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wayhomestudio

Često je u seksu problem kada je penis suviše mali ili preveliki, a upravo zbog veličine, jedan Britanac se našao u problemu sa devojkom.

“Ja imam 33, a moja devojka 22 godine. Sjajno se slažemo, osim u seksu a glavni problem je veličina mog penisa“, započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Iskreno, ja ne mislim da je toliko veliki jer je dug 19 centimetara a u obimu ima 15 centimetara. Međutim, svaki put kada imamo seks, ona počne da vrišti: Sklanjaj to ogromno čudovište od mene”, objašnjava Englez.

“Ona tvrdi da je seks veoma neprijatan i često bolan, kao i da povremeno polnim organom udaram u grlić materice. Takođe, ona ima problema i sa oralnim seksom. Koristimo velike količine lubrikanata, ali to ne pomaže”, očajan je Britanac.

Foto: Freepik/gpointstudio

“Očajan sam. Da li će se ona vremenom naviknuti? Porno glumci imaju penise od 23, 24 centimetra i deluje da nemaju bilo kakvih problema”, zaključio je muškarac.

Odgovor terapeuta: Imajte u vidu da se pornići snimaju na specifičan način, i iz specijalnih uglova, i to nema mnogo dodirnih tačaka sa realnim životom. Iako se nalazite na maksimumu prosečne dužine penisa, to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem ako ste nežan ljubavnik i vodite računa da vaša devojka bude dovoljno uzbuđena pre seksa.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Lubrikanti mogu da pomognu, ali oni ne mogu da predstavljaju zamenu za prirodnu seksualnu uzbuđenost. Grlić materice se podiže i spušta tokom menstralnog ciklusa, i normalno je da joj seks ne prija toliko tokom “perioda”.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar