ODUŠEVLJENI GESTOM

Vučićeva pomoć GLAVNA VEST u regionu: Hrvati u komentarima zahvaljuju srpskom predsedniku (FOTO)

"Hvala vam na pomoći", "Hrvatska vam ovo neće zaboraviti", "Hvala, susedi, dostojanstveno, svaka čast", samo su neki od komentara koje su ostavljali hrvatski građani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša, Printscreen/Twitter

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo Vladi Srbije u kojem je zamolio da se milion evra iz slobodnih sredstava prebaci Vladi Hrvatske kao pomoć zbog serije zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju. Ovu informaciju su svi uticajniji mediji u Hrvatskoj i regionu preneli kao jednu od glavnih vesti, a na hrvatskim portalima građani se zahvaljuju Vučiću i Srbiji na najavljenoj pomoći.

“Hvala vam na pomoći”, “Hrvatska vam ovo neće zaboraviti”, “Hvala, susedi, dostojanstveno, svaka čast”, samo su neki od komentara koje su ostavljali hrvatski građani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Vučić HITNO pisao Vladi: Srbija šalje Hrvatskoj MILION evra pomoći 

Podsetimo, Hrvatsku je juče oko podneva pogodio zemljotres jačine 6,2 Rihtera, koji je razorio Petrinju i okolna mesta, a osetio se u celoj Hrvatskoj, kao i u zemljama regiona, uključujući i Srbiju.

Nastradalo je sedam osoba, među kojima i najmanje dvoje srpske nacionalnosti.

Hrvati ZAHVALNI Vučiću zbog pomoći koju je najavio: Osvanulo 2.000 komentara sa snažnim porukama (FOTO) 

“Spremni smo da pružimo svaku vrstu pomoći. Želim da se Hrvatska brzo oporavi, da brzo obnovi sve objekte”, istakao je juče predsednik Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (45)

  1. iskreno saucesce za tragediju koja je zadesila Hrvatsku. Novac koji je poklonjen nije presednikov nego svih gradjana Srbije

    Odgovori

Ostavite komentar