NAKON RAZORNOG ZEMLJOTRESA

Predsednik Vučić HITNO pisao Vladi: Srbija šalje Hrvatskoj MILION evra pomoći

Vučić je juče rekao da je Srbija spremna da pomogne Hrvatskoj, i tehnički i finansijski

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je pismo Vladi Srbije u kojem je zamolio da se milion evra iz slobodnih sredstava prebaci Vladi Hrvatske kao pomoć zbog serije zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju.

Vučić je juče rekao da je Srbija spremna da pomogne Hrvatskoj, i tehnički i finansijski, i da se nada da je zemljotres prošao uz minimalne žrtve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Spremni smo da pružimo svaku vrstu pomoći. Želim da se Hrvatska brzo oporavi, da brzo obnovi sve objekte – naglasio je on. Vučić je rekao da ako bilo šta može Srbija da pomogne to će uraditi.

Hrvati ZAHVALNI Vučiću zbog pomoći koju je najavio: Osvanulo 2.000 komentara sa snažnim porukama (FOTO) 

– Veoma mi je žao i spremni smo da pružimo svaku vrstu tehničke i finansijske pomoći – dodao je on.

Vučić nakon zemljotresa u Hrvatskoj: Jako mi je žao, spremni smo da im pružimo svaku pomoć 



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. Predsednik Srbije se dodvorava hrvatskoj vladi i razbacuje pare, a Pupovac je danas verbalno napadnut od strane hrvatskih građana dok je obilazio Glinu. Povici "ubij Srbina" i ustaški pozdravi, dovoljno govore o tome da se njihov odnos prema Srbima, nikada, ali baš nikada, neće promeniti.

    Odgovori
  2. Treba žaliti svaku nevinu žrtvu,posebno decu.U ovoj nesreći žrtvei su i malobrojni Srbi koji žive u Hrvatskoj medju njima i jedna devojčica.Kao u pravili stradaju uvek najneviniji one koji su nanosili zlo takvi ostaju.I pomoć je u redu ali zašto uvek mi njima pružamo ruku a oni nama uzvraćaju dobro poznatim načinom.Ovaj kao pod obavezno srpskim neprijateljima pruža ruku,klanja se i izvinjava a oni posle toga postaju još žešći neprijatelji.Pokazalo se to sa onim u Srebrenici kojem je dao ako ne grešim 5 miliona evra i to onako,Rami 2 miliona evra,sada hrvatima milion evra.Što su oni nama dali u NATO bombardovanju i posle tih zverstava kada je ubijeno preko dve hiljade gradjana Srbije,porušeno i učinjena štete neki su govorili i oko 100 milijardi evra.Želeli su od Srbije da se napravi parking,NATO zločincima vedro nebo i konstantno vodili takvu atmosferu na svojim medijima bez i malo uvijanja ili nelagode.Progon oko 300 hiljada srba sa njihovih ognjišta za njih je nešto najsvetlije i najčasnije,ubijanje u tom progonu kada je ubijeno oko 2 hiljade civila medju njima žene i deca.Nikad osude niti za jedan njihov zverski zločin,nikad priznanja i kajanja,svaki ubijeni srbin za njih je pad u trans od sreće bilo da su ubili dete u kolevci,ženu ili nemoćnog starca od 90 godina. Nije li to kazna od Boga za sve poklane Srbe na području Banije,Korduna,Like gde nije bilo jedne porodice u kojoj ustaše nisu nekog zaklale a često i cele porodice.Nije li to Božja kazna za mučenu i ubijenu Srpsku decu po logorima širom Hrvatske,nije li to kazna za sve njihove logore u kojima su zverski ubijali Srbe,Jevreje,Rome i neposlušne Hrvate.Ako jeste zaslužili su je,zaslužili su i gore i teže a mi molimo Boga da poštedi decu čije nacionalnosti bili da poštedi nevine jer i medju njima ima časnih.

    Odgovori

Ostavite komentar