BITAN SAVET

Putevi Srbije izdali HITNO SAOPŠTENJE: Ovo je apel za sve vozače

Apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Magla
AMSS Youtube printscreen

Zbog predstojećih praznika AMSS očekuje povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Savetujemo maksimalan oprez pri vožnji i molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima, poručuju Putevi Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navode da se saobraćaj sada odvija normalno na petlji Šimanovci i petlji Pećinci u smeru ka Šidu, a s obzirom da su završeni radovi na redovnom održavanju kolovoza.

Na deonici Gornji Milanovac – Preljina do 31. decembra od 8 do 16 časova odvijaće se radovi na redovnom održavanju, odnosno sanaciji kosine u Brđanskoj klisuri. Saobraćaj se zbog toga odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremenu obustavu saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

Upozorenje za vozače: Sneg i magla otežavaju saobraćaj, savetuje se OPREZ na pojedinim deonicama

Na putu Beranovac-Goč, u mestuo Jovac do 31. decembra od 7 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj zbog ugradnje asvalta. Alternativni putni pravac za vreme obustave je deonica Vrnjačka Banja – Goč.

Na deonici Lončanik – Obrenovac na Valjevskom putu takođe do 31. decembra u periodu od 7 do 15 časova odvijaće se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prvi SNEG izazvao kolaps: Na ovom putnom pravcu u Srbiji je najteža deonica za prolaz automobila

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju oko 60 minuta, koliko i na prelazu Sreska Rača.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar