Vučić sa investitorima u Minhenu: “Srbiju predstavljamo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta” (FOTO)

Prerdsednik Srbije sa visoko rangiraninim preduzetnicima za okruglim stolom: "Spremam se za to i želim da privučemo još nemačkih investitora"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Minhenu, u okviru Minhenskog bezbednosnog foruma, sa visoko rangiranim investitorima.

“Cilj nam je da Srbiju predstavimo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivnu destinaciju za investitore i da napredujemo sa investicijama”, napisao je Vučić na svom Instragram nalogu, na kojem je objavio i fotografije sa okruglog stola.

Vučić je juče rekao da će panel sa nemačkim investitorima biti od fantastičnog značaja za Srbiju, kao i da je organizovan uz podršku Vofganga Išingera.

“Spremam se za to i želim da privučemo još nemačkih investitora. Išinger, koji je politička legenda Nemačke i koji ima ogroman ugled u Nemačkoj, je pozvao te investitore da dođu i da Srbija predstavi sebe kao investicionu destinaciju. Da to radite na Minhenskom bezbednosnom forumu, to je od ogromnog značaja”, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije istakao je i da je to velika čast i prilika.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar