NAJTRAŽENIJI MANEKEN

Otkriveno kako je Lepa Brena REAGOVALA kada je prvi put videla ZADRUGARA Kenana Tahirovića

Postao je poznat zbog spota "Žena od Sultana", ali maneken je prvo radio sa Brenom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Kenan Tahirović postao je poznat kao maneken u spotu pevačice Tijane Milentijević za pesmu “Žena od Sultana” koja je postala pravi hit, a devojke su gledale samo u lepog Kenana.

Kenan je nakon tog uspeha dobio i poziv za Zadrugu 4 gde se trenutno i nalazi, a u vezi je sa pevačicom Rialdom Karahasanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo niko nije znao: Kenan Tahirović bio je u VEZI sa lepom VODITELJKOM Pinka (FOTO)

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Kenan pre Tijane Em, radio sa našom najvećom zvezdom, Lepom Brenom. On je bio glavna zvezda u njenom spotu za pesmu “Srećna žena”.

Čovek koji je zaslužan za Kenanovu popularnost jeste Haris Dubica koji je i režirao spotove najvećim muzičkim zvezdama u regionu, on ga je uveo na estradnu scenu i otkrio je kako je Brena odlučila da baš uzme njega za spot.

Pao prvi POLJUBAC Rialde i Kenana: STRASTI se uzburkale pored jezera! (VIDEO)

“Tada smo snimali spot za pesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” i imao sam sastanak sa Brenom. Kenan i njegov brat Edin su tada bili sa mnom jer su mi u tom periodu pomagali u mojoj produkciji. Kada je Brena videla Kenu rekla je: “Pa, mogli smo njemu dati ulogu!” I tako je došlo do saradnje između Brene i Kenana“, otkrio je Haris.

Da podsetimo, Haris je režirao spot u kojem je Kenan prvi put pojavio. To je spot za pesmu “Osluškujem” Slađane Mandić, a ovaj režiser je svojim kontaktima pomogao Tahiroviću da dođe i do tržišta van našeg regiona.

Zvezda Granda nakon RAZVODA ušla u emotivnu vezu sa BRATOM učesnika Zadruge? Ne kriju emocije (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Nema zabranjenih

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar