SVE PRIZNAO

Ovo niko nije znao: Kenan Tahirović bio je u VEZI sa lepom VODITELJKOM Pinka (FOTO)

On je otkrio i razlog njihovog raskida

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Aktuelni zadrugar Kenan Tahirović bio je u vezi sa voditeljkom Pinka koju svi odlično znamo, što je jednom prilikom i potvrdio za Srpski Telegraf.

Pao prvi POLJUBAC Rialde i Kenana: STRASTI se uzburkale pored jezera! (VIDEO)

U pitanju je Marija Egelja, sa kojom se Tahirović zabavljao nekoliko meseci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Egelja (@marija.egelja)

“Upoznali smo se u Sarajevu, nekad prošle godine, manje -više je tu sve počelo. To mi je tema, totalno… Ne želim nju da uključujem, bezveze mi je. Rekao sam odmah da jeste istina, ali ne bih da pričam o detaljima. Istina je i to je to”, rekao je Kenan za pomenuti medij pred ulazak u Zadrugu.

Voditeljka vremenske prognoze zakačila koronu: Pazila je, a onda su se pojavili OVI simptomi

“Završilo se to, ali sad smo prijatelji. U vezi smo bili par meseci, nije to dugo trajalo. Možda 4, 5 meseci. Završilo se nekad početkom ove godine, februar, mart. I zbog daljine, imali smo totalno nebitnih prepirki… Ona je tamo, ja sam ovde. Ja tada nisam imao ambicije da dođem u Beograd, ona nije imala ambicije da dođe ovde. Ali, nismo se svađali. Prijatelji smo ostali, skoro sam bio tu, videli smo se”, objasnio je Tahirović za Srpski Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Egelja (@marija.egelja)

Na pitanje da li je Marija tada još uvek bila u vezi sa svojim dugogodišnjim dečkom, nekadašnjim fudbalerom, Ljubišom Rankovićem, Kenan je odgovorio iskreno.

“Mislim da su prekinuli… Ona mi je rekla da su prekinuli, a da li su održavali kontakt, odnos, nemam blage veze. Mi kad smo se upoznali bili su zajedno, onda sam ja došao u Beograd i tad mi je rekla da su raskinuli. Nije ništa bilo među nama dok su bili zajedno. Rekla je da se prekinuli i tek je onda bilo nešto među nama”, rekao je on za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar