Stiže novo domaće ostvarenje: Pogledajte kako izgleda serija “Drim tim” (VIDEO)

Na male ekrane stiže 2. januara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Zillion Film

Nova humoristička serija, “Drim tim” prati sudbinu malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala. Na male ekrane stiže već 2. januara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

”Drim tim” je priča puna humora, priča o velikim snovima i željama “malog” čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome. Producenti se nadalju da će brzo osvojiti publiku i svima doneti dobro raspoloženje tokom predstojećih praznika. Reditelj serije je Dejan Zečević, dok scenario potpisuje Miloš Radović.

“Ime naroda” stiže u bioskope: Oduševiće vas Ljubomir Bandović (VIDEO)

Čuveni srpski glumac i producent, Lazar Ristovski, tumači glavnog junaka – Iliju Iku Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, ali zahvaljujući izuzetnoj energiji, Ika sa svojom porodicom formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih, niže uspehe.

“Bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram komediju. Sama po sebi, komedija je mnogo veći izazov nego drama. Dramom su preplavljeni i sam život, a i mnogi televizijski kanali. Narodu je ipak potrebna komedija, kao osveženje. Drim tim je priča o veri, da jedan mali čovek i mali klub može da postane šampion. Ono što je karakteristično za našu seriju jeste obilje sjajnih likova i obilje odličnih glumaca. Ovu ulogu odigrao sam sa velikom radošću i siguran sam da će “Drim tim” oduševiti publiku i da će je vezati za TV ekrane”, izjavio je Lazar Ristovski, glumac i producent.

Laza Ristovski: Matorci, pokazali smo se kao najdisciplinovaniji deo društva

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima su i Tanja Šojić, Danica Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić, Ðorđe Stojković, Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar