Ispovest STRIPTIZETE: Kada sam počela da se skidam, nisam mogla da verujem koliko su muškarci LICEMERNI

Rita je i autorka knjige "Come and sex worker"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/rita_therese__

Svaki posao sa sobom donosi veliko iskustvo.

Od konobarice, preko službenika u banci, pa sve do striptizete.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rita Terez je striptizeta i autorka knjige “Come and sex worker”.

A kada je prvi put počela da se skida i bavi striptizom, nije mogla da veruje kakve licemerne komentare su joj muškarci upućivali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

“Kada sam prvi put počela da radim kao “Bar Bunny”, ideja da nemam brushalter na sebi me je šokirala. Međutim, u roku od nekoliko nedelja jedva da sam primećivala da sam u toplesu. U Bar Bunniesu smo imali toppie (konobarice u toplesu) i striptizete (show devojke). Na momačkim večerima je to obično bio isti posao – prvo imate nekoliko toppija dva do tri sata, a onda se pojavljuje striptizeta. Prvi put kada sam videla predstavu, oduševila sam se”, kaže Rita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

“Striptiz predstave obično idu ovako: Devojka ušeta u trenerci, u pratnji velikog frajera koji nosi bazen na naduvavanje i AUX kabl. Zatim devojka nestaje u kupatilu, a momci se skupljaju dok neko viče “Striptizeta je stigla!” i naprave polukrug u dnevnoj sobi ili dvorištu. Nekada se neki gospodin seti da stavi veliko ćebe na zemlju, da striptizeta ne bi završila sa odranim kolenima od tepiha, ali devojke koje to rade uglavnom dođu pripremljene. Striptizeta izlazi iz kupatila, uvek u neverovatnom kostimu i uvek u dobrim potpeticama. Krupni tip joj postavi bazen, spremi muziku i stane u zadnji deo sobe, sa rukama prekrštenim na grudima”, priča Rita i dodaje da ne zna ko je bila prva striptizeta ikada koje je priredila momačko veče, niti kako su se potezi prenosili iz generacije u generaciju, ali tvrdi da postoje potezi i stvari koje ćete videti u skoro svakom striptizu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

“Mladoženju stavite na stolicu i zaigrate mu u krilu. “Gurnete” mu svoje grudi u lice, “mašete” kosom dok ide pesma “Cherry Pie” od benda “Warrant”. Prvo skidate suknju, zatim brushalter i na kraju, dok muškarci krenu sa sugestivnim namigivanjem, tange. Tange uvek moraju da imaju kopčanje sa strane, jer želite jedan brzi pokret, a ne petljanje kao da ste u svlačionici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

Bila sam toliko impresionirana striptiz igranjem, ali je tu bila i tačka u kojoj sam shvatila da, što si spremnija da ideš dalje, muškarci te manje poštuju. Kako bi striptiz započinjao, sedela bih ispred, u sredini, sa momcima oko sebe. Obično bi mi se u nekom trenutku neko od njih obratio i uputio mi komentar. To može da bude komentar na moje međunožje, ili nešto u stilu “Predstava je zabavna, ali mi je drago što ne spavate ni sa kim.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

“Mogla sam da naslutim i to da su se neke devojke, sa kojima sam sarađivala, osećala superiorno, zavedene tom razlikom “dobra” i “loša” prostitutka. Kao 18-godišnjakinja koje je želela odobravanje i prihvatanje, u početku sam pala na to, ali sam vrlo brzo shvatila da su muškarci i njihov sistem za merenje “prostitutke”, glavni problem”, rekla je Rita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rita (@rita_therese__)

“U tom trenutku svog života sam bila i jako neuka u vezi sa drogama. Još jednom je na scenu stupio onaj pojam “dobre” i “loše” prostitutke kad su mi muškarci čestitali jer nisam šmrkala kokain i ismejavali su devojke koje su to radile, a pritom su brisali bele ostatke sa svojih noseva. Tada sam u sebi pomislila da su muškarci pomalo licemerni”, rekla je ova igračica i striptizeta.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar