ČUDOTVORNA BILJKA

Pojačajte imunitet na prirodan način: Koristite ulje CRNOG KIMA

Crni kim je izvor kalcijuma, gvožđa i beta-karotena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/GOKALP ISCAN

Semenke crnog kima imaju idealan hemijski sastav koji čini ovu biljku mnogo superiornijom u odnosu na druge..

One sadrže proteine, ugljene hidrate, zasićene i nezasićene masne kiseline, tiamin, niacin, folnu kiselinu, kalcijum, gvožđe, beta-karoten i mnogo drugih vrednih sastojaka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istorija korišćenja ulja crnog kima započinje još u vreme faraona.

Dosadašnja ispitivanja ulja crnog kima su pokazala da se njegovo delovanje ne ograničava na pojedine organe, već da ono obuhvata celokupni organizam preko imunološkog sistema.

Ulje crnog kima je imunomodulator, ono reguliše funkcije imunološkog sistema – jedan od načina je da stimuliše rast limfocita T i B. Oslabljeni imunitet možemo prepoznati po sledećim simptomima: česte infekcije i upale, slabost, iscrpljenost i umor, gubitak težine, česte glavobolje.

Foto: Freepik/azerbaijan_stockers

Kod navedenih simptoma, ulje crnog kima uzimajte 3 puta na dan nakon jela, po 30-40 kapi.Ulje možete uzeti samo, na kašičici (ukus mu je pikantan i gorak), ili ga umešajte u malo meda.

Za prevenciju, odnosno kao priprema organizma za potencijalno iscrpljujuće razdoblje (na primer prije sezone gripe), dovoljno je uzimati 20 kapi nakon jela, tri puta na dan. Ulje se treba uzimati najmanje tokom tri meseca kako bi se dostiglo potpuno delovanje na organizam.



Izvor: Objektiv.rs, naturala.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar