UHVAĆENI NASILNICI

Uhapšeni MIGRANTI u Bogovađi! Devojku NA SILU terali da ljubi prostirku za molitvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene migrante nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Migranti koji su juče napravili haos u Bogovođi kod Lajkovca kada su terali devojku da ljudi prostirku za klanjanje uhapšeni su danas, kako saznaju mediji.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene migrante nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranti kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima.

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

Migranti NAPALI DEVOJKU u Bogovađi! Terali je da ljubi prostirku za molitvu i vikali ALAHU EKBER (VIDEO) 

Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje



Izvor: Instagram

Komentari (8)

  1. Da sam ja otišla kao turista u njihovu zemlju, morala bih da poštujem njihove zakone. Bez letnjih haljina, šorca, a pitanje je da li bih smela sa mužem da se šetam i držimo za ruke ili zagrlimo. Ovo je zemlja Srba i hrišćana. To mora da se poštuje!

    Odgovori

Ostavite komentar