HIT

CIA zaprašuje Srbiju iz vazduha i kontroliše nam misli i emocije: Srđan Nogo izneo najluđu teoriju zavere

Podsetimo, Srđan Nogo je sa predsednikom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom, letos organizovao nasilne demonstracije u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YT

Jedan od osnivača pokreta Dveri Srđan Nogo, inače poznat po promociji teorija zavere, prevazišao je samog sebe “otkrićem” da avioni CIA zaprašuju Srbiju česticama metala kako bismo bili prijemnici HAARP signala, a u sve su nekako umešani i Klintonovi.

Nogo sprema novi haos ispred Skupštine: Najavio napad PUŠKAMA i RAKETAMA na poslanike (VIDEO)

On je na svom blogu napisao tekst u kom navodi da našu zemlju truju iz vazduha, što se vidi po “neobičnim tragovima” koji ostaju iza pojedinih aviona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Stručnjaci kažu da je razlog zato što metali koje unosimo putem vazduha u organizam služe kao prijemnici frekvencija emitovanih putem HAARP –a ili mobilnih repetitora, sa svrhom uticaja na biohemijske procese u našem organizmu, ali i uticaja na naše misli, emocije, mentalne sposobnosti…”, napisao je Nogo i objavio svoj tekst na Tviteru.

U nastavku navodi da iza takozvanih “kemtrejlsa” stoji jedna američka avio kompanija iz Oregona koja je bankrotirala pre sedam godina.

“Evergreen Air je pod kontrolom CIA. Gde god je bilo vruće mesto u svetu, helikopteri i avioni Evergrina su bili tu. Sarađuju sa UN u preko 30 misija u svetu, sa američkim vladinim agencijama, poput Pošte SAD, ili agencije FEMA. Međutim, ova kompanija je poznata i po tome što služi za prevoz droge, oružja, terorista, diktatora ili kriminalaca, pod okriljem CIA”, tvrdi Nogo.

Sa ovom firmom je nekako uspeo da “spoji” Bila i Hilari Klinton i to preko nadimaka koje im je dala Tajna služba. Hilari su navodno zvali “Evergrin”, a Bila “Orao” (eagle na engleskom), dok se jedno odeljenje avio kompanije, kako tvrdi, zvalo Evergreen Eagle.

Koga ovo nije ubedilo, sigurno neće ostati ravnodušan pred činjenicom da je potpuno drugačija firma koja nema veze sa avio prevoznikom, zvana Evergreen Shipping Line, dovođena u vezu sa nestankom dece na Haitiju, koji se nalazi blizu ostrva pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstina!?

Sve ovo je na kraju povezao sa bivšim šefom srpske diplomatije Vukom Draškovićem, koji je potpisao sporazum sa NATO o tranzitu trupa kroz tadašnju SCG i pristupanju Partnerstvu za mir, da bi, kako navodi Nogo, omogućio nesmetan prelet sumnjivih aviona.

Naravno “plan globalista” predvodi Džordž Soroš, tvrdi Nogo.

Podsetimo, Srđan Nogo je sa predsednikom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom, letos organizovao nasilne demonstracije u Beogradu, u toku kojih je pretio puškama, bakljama i topovskim udarima, pa zato poprilično čudi njegova zabrinutost zagađenjem vazduha, kao i oružjem koje je, po njegovoj ideji, kompanija Evergrin švercovala.

 

 

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Kada simpatize hitlera, bolje receno kada ustasa poput Nogo soli pamet o amerima, jako je smesno, kada znamo da njegovi drugari iz opozicije cesto su vidjeni u US - Uk i strane ambasade. To jvam dodje kao da vam lopov ili prostitutka sole pamet o moralne vrednosti. Ali sta ocekivati od ustaskog olosa i tatinog sina.

    Odgovori

Ostavite komentar