Kultna predstava Pozorišta na Terazijama: Obeležavaju tri decenije mjuzikla “Neki to vole vruće”

Veliko iznenađenje je pripremljeno za 27. decembar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Pozoriste na Terazijama

Povodom tri decenije od premijere mjuzikla “Neki to vole vruće” u postavci Soje Jovanović, (prve dame pozorišne i filmske režije), u Pozorištu na Terazijama će 27. decembra biti izvedena jedna od najdugovečnijih predstava u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da podsetimo, kada se naš jedini muzički teatar posle rekonsturkucije vratio na sadašnju adresu, predstavu su po originalnoj režiji obnovili glavni glumci iz Sojine podele – Rade Marjanovic i Svetislav Bule Goncić, i nastavaili u njoj da igraju do naših dana.

Kako je Velimir Živojinović postao Bata? Ovo niste znali o poznatom glumcu

“Ovih trideset godina mi je brzo prošlo. Ne žalim i raduje me saznanje da je mnogo generacija izraslo uz našu predstavu. To je bila naša dužnost, da održimo uspomenu na veliku Soju Jovanović “,izjavio je Rade Marjanović.

Svetlislav Bule Goncić je ovim povodom istakao da mu je Pozorište na Terazijama pružilo čast i zadovoljstvo da sa publikom uživa u predstavi sve ove godine:

“Velika zahvalnost celom ansamblu koji živi sa predstavom, posebno onima koji nisu više sa nama ali su u našim mislima, svim kolegama u skoro 500 izvođenja, a posebno velika ljubav prvoj Puslici, Ivani Mihić i, naravno, dugogodišnjem nosiocu repertoara Pozorišta na Terazijama, mom drugu i saputniku, Radetu Marjanoviću”

Godišnjica osnivanja avangardnog pozorišta: Evo kako je Atelje 212 dobio ime

Iz ovog teatra poručuju da će putem svojih društvenih mreža tokom decembra sa publikom podeliti sadržaje u kojima ćemo videti zašto je Soja Jovanović rediteljka koja je obeležila epohu, kako je stvarala umetnost ispunjenu optimizom i publici uvek nudila smeh koji je smatrala nasušnim, šta su njeni savremenici (kroz anegdote), govorili o njoj, a biće prikazani i inserti sa prve postavke ove predstave.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar