“MOLIO me je da ga zadovoljim”: Tinejdžerka uhapšena zbog vođenja ljubavi sa OČEVIM najboljim drugom

Kada ga je videla, nije mogla da se suzdrži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/WGNM

Osamnaestogodišnja Britani Mekej iz Džordžije uhapšena je zbog nedozvoljenih polnih radnji sa starijim čovekom, kao i pretnji koje mu je uputila kada su prekinuli tajnu vezu.

Britani je završila u policijskoj stanici kada je pozvala telefonom Roda A. (48) inače najboljeg prijatelja njenog oca Stivena. Tada mu je rekla da će ga, ako se ne razvede zbog nje, ubiti, a onda i njegove ćerke.

“Ne zaboravi mi na grudi”: Otac i ćerka se pred kamerama LJUBILI i MAZILI, a tek kad čujete zašto (VIDEO)

Devojka je u policijskoj stanici imala sasvim drugačiju verziju priče koju su kasnije lako proverili organi reda utvrdivši da laže.

“Posmatrao me je poslednje tri godine. On je pedofil. Želeo je po svaku cenu seks sa mnom. Molio me je da ga zadovoljim. Prisiljavao me je na oralni seks, a onda smo i vodili ljubav nekoliko puta. Pretio je da će mom ocu ispričati najgore priče o meni, znajući da je on strog čovek. Bila sam uplašena i kada sam mu pružila otpor i usprotivila se, prijavio me je i vi ste me uhapsili”, ispričala je Britani u stanici policajcima.

S druge strane, Rod A. imao je drugačiju verziju, kao i nekoliko dokaza uključujući i izjave dva svedoka – njegove supruge, ali i jednog prijatelja.

Britani je pokušala da krivicu svali na očevog druga, Foto: Youtube printscreen/WGNM

“Maltretirala nas je u poslednje vreme. Nisam smeo da Stivenu kažem ništa jer mi logično, ne bi verovao, naravno da bi stao na ćerkinu stranu. Flertovala je sa mnom, zavodila me gde god je mogla, skidala se u mom dvorištu u bikini letos da bi, kao, mojim ćerkama pokazala kako je zgodna. Priznajem, pao sam u jednom trenutku na njen šarm i dozvolio sebi da ispadnem budala. Prevario sam ženu, ali to je bilo samo jednom. Potom sam joj sve ispričao, ali sam je zamolio da ostane sve među nama, da Stiven ne zna. Tada sam rekao Britani da ne želim više ništa s njom”, rekao je Rod.

Dodao je da je devojka tada krenula da ga svakodnevno uznemirava. Slala mu je lascivne poruke, golišave slike, a kad je videla da Rod ne reaguje, počela je da preti.

Ubio dve sestre da ih “SPASI” od koronavirusa: Već prve nedelje u zatvoru doživeo je najgoru kaznu

“Supruzi sam pokazivao sve poruke. Čak i prijatelju, za svaki slučaj. Znao sam da će mi jednom trebati svedoci. Stivenu sam sve prekasno priznao. Znam da će biti ljut na mene do kraja života, ali sam sam kriv. Nisam smeo da padnem na Britani”, zaključio je čovek koji je takođe kažnjen, ali samo novčano.

Britani će najverovatnije izbeći zatvor, ali će morati da najmanje 300 sati provede u društveno-korisnom radu i platiće kaznu od 3.000 dolara za sve.

Uželela sam ga se, svako veče se VOLIMO: Ćerka pronašla biološkog OCA, pa se zaljubila u njega



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar