Dua Lipa, The Strokes, Kings of Leon… Sziget spremio opasan lajnap za 2020. (VIDEO)

Predstoji nam vrela festivalska sezona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Festival Sziget objavio je prvi deo svog lajnapa za 2020. godinu. Među 80 imena najveće zvezde su Kalvin Haris, Dua Lipa, Kings Of Leon, Major Lazer, The Strokes…

Ove godine festival se održava od 5. do 11. avgusta a u Budimpeštu stižu i Mark Ronson, A$AP Rocky, Anna Calvi, Denzel Curry, Diplo, FKA twigs, Foals, Kaytranada, Khalid, Lewis Capaldi, Mabel, slowthai, Stormzy…

Jubilarni Exit: DJ Snejk otvara festival 2.0

Kalvin Haris se vraća na Sziget ove godine. Ovaj DJ poznat je po brojnim saradnjama sa nekim od najvećih zvezda današnjice uključujući i one sa Sem Smitom, Rijanom i Dua Lipom koja takođe dolazi na Sziget. Posle 2018. ona se opet vraća na Ostrvo ljubavi i to sa novim albumom.

Još jedno veliko ime, bend Kings Of Leon takođe nastupa na Szigetu ovog leta. Bend iz Nešvila najpoznatiji je po svojim hitovima ‘Use Somebody’, ‘Sex On Fire’ i‘The Bucket’ a očekuje se da ove godine izađu i sa novim albumom.

Sprema se lajnap za pamćenje: Najavljena nova imena EXIT 2.0 festivala

Podjednako zanimljiv biće i nastup njujorškog sastava The Strokes koji dolaze sa prvim LP izdanjem posle 2013.

Na Siget stiže i trostruki Gremi dobitnik Diplo koji će pred publiku čak dva puta, najpre solo a potom i kao deo čuvenog dance trija Major Lazer koji takođe ove godine izbacuje novi album.



Izvor: Blic, balkanrock.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar