Prestaćemo da BROJIMO mrtve! Nepogrešivi prorok najavio pojavu još goreg virusa, otkrio i tačan DATUM

Tajni kod u Bibliji otkriva novu pošast na planeti?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Matityahu Glazerson

Da li je epidemija koronavirusa bila samo uvod u ono što nas tek čeka? Da li ćemo imati uopšte pauzu u borbi sa novim pošastima na planeti?

Na kraju krajeva, da li je u Bibliji zaista sve zapisano oko onoga što nam se dešavalo i što će se tek desiti?

JEZIVO! Slavni naučnik došao u Beograd i poručio: SMAK SVETA dogodiće se 2020. godine (FOTO)

Poznati istraživač i teoretičar Biblije Ričard Šo u svom poslednjem dokumentarcu pred smrt, pod nazivom “Kodovi Tora: Kraj mraka” preneo je misli jevrejskog proroka i fizičara Matitjahua Glejzersona zvanog Rabin koji kaže da nam 2021. i godine posle nje ništa dobro neće doneti.

Glejzerson tvrdi da se poslednjih decenija života uspešno bavi razbijanjem tajnih kodova i pisama u Bibliji. Zahvaljujući njima na vreme je upozorio na 11. septembar u SAD, pojavu razornih zemljotresa i cunamija u Japanu i na Tajlandu, kao i na iransko rušenje ukrajinskog aviona.

Jedan od karakterističnih prikaza mešavine tajnih kodova i tekstova u Bibliji, po kojima Rabin donosi zaključke o budućnosti, Foto: Youtube printscreen/Matityahu Glazerson

Rabin je prošle godine upozorio narod putem svog JuTjub kanala da svetu uskoro preti ozbiljna pandemija koja će zaseniti i špansku groznicu. Nije znao kako da je nazove ali je u tajnim kodovima Biblije video “puno smrti i patnje čovečanstva“.

Njegovi fanovi, da ne kažemo sledbenici, to su početkom godine protumačili kao početak Trećeg svetskog rata, verovatno na Bliskom istoku gde je oduvek “kuvalo”, ali svi su se prevarili. Biblija je mislila na koronavirus.

“Kodovi i matematički proračuni tačno su pokazali na 2020. godinu. U njima se videlo i da će Donald Tramp izgubiti izbore o čemu sam govorio još tokom leta. Kompjuterski algoritam pomoću kojeg dešifrujem kodove i moja svakodnevna čitanja Biblije i knjiga o Mojsiju nalažu mi da kažem da će Iran vrlo brzo obelodaniti postojanje nuklearnog oružja. Lepo piše Iran – 5780 što je u hebrejskom kalendaru vaša 2020. godina. Kodovi su predvideli i koronavirus”, kaže na početku Rabin Glejzerson.

Astrolog koji je PREDVIDEO KORONU sada otkriva još JEZIVIJU stvar: Postoji i tačan datum!

Sada, kada smo svi upoznati sa razornim moćima COVID-19 i ubrzanim pokušajima da se svet što pre putem leka ili vakcine sačuva, Rabin ima novu poruku.

“Kodovi pokazuju i neku katastrofu na Zemlji za 2021. godinu, ali i pojavu novog, još goreg virusa od ovog sad. Sve piše i u knjizi o Levitikusu. Po kodovima bih rekao da je 2026. godina ta kada će narod po svetu ponovo da se bori sa virusom koji će biti neuporedivo moćniji od COVID-19. Prestaćemo da brojimo mrtve. Nastaće opšti haos i biće nemiri. Niko neće biti spreman da ponovo prolazi kroz sve ovo, na još teži, fatalniji način. Nadam se da se varam, ali sumnjam. Jedino postoji mala šansa da je 2027. a ne 2026. godina”, kaže Rabin u jednom od poslednjih video snimaka.

“Predsednik će se razboleti”: Baba Vanga POGODILA za Trampa i koronu, a tek šta je još predvidela!

On kaže da bi laboratorije i medicinske ustanove kada se okonča epidemija koronavirusa morale da budu u stanju pripravnosti za ono što nas tek čeka za nekoliko godina.

“Ovi kodovi ne greše. Ne želim da plašim ljude, samo prenosim ono što vidim i dešifrujem. I Biblija je najavila za ovaj period novi dolazak Mesije na Zemlju, tako da se mnogo toga poklapa”, istakao je Rabin.

Jezivo NOSTRADAMUSOVO proročanstvo: Godina 2024. je ključna, a evo kada počinje TREĆI SVETSKI RAT



Izvor: Objektiv.rs, Express

Komentari (41)

  1. Pa ako tvoj narod ima Bibliju, Srbi imaju Sveto Pismo -Novi Zavet, a ti procitaj Bibliju zasto bi neko to umesto tebe uradio i ti ocekujes da ti Gospod pomogne, a tekst iz Biblije nasla si utrecem oku, koje se bavi suprotnim stvarima. - Da Gospod ce doci ponovo da sudi zivima i mrtvima njegovom carstvu nece biti kraja- ali to je deo molitve koja se zove to moras da znas......ima je u svim crkvenim kalendarima. Sve sto je nalupetano gore veze nema sa nasom Pravoslavnom jedinom istinskom verom. Tumacenja drugih me ne interesuju, jedino nasi Sveti proroci Oprosti im Boze mnogi nisu upuceni, mnogi ne znaju sta rade-Amin

    Odgovori
  2. Nece dati dragi Bog. Mnogo smo gresni ceo svet, ne samo mi da bismo se urazumili morali smo da dobijemo upozorenje, da smo se u martu u svojim kucama poceli moliti, osnovnim molitvama svakog dana ovo zlo bi vec nestalo, tu mislim na ceo svet. Ali ne, mi nismo ni sa svojom decom mogli da proslavimo Krsne Slave, Vaskrs, Bozic, evo kako se stvari krecu daj Boze da gresim moracemo da socijalnu distancu drzimo sa decom i ovog Vaskrsa. Dakle mi svi znamo sta je u pitanju kako razumem, pa cemu vakcine kakav covid19 iz sismisa, ljude koji su to stvorili u Gvantanamo pa neka imaju koliko zele milijardi. To sa avionima treba odmah ukinuti, zabraniti prelet preko nase zemlje... u cudnim vremenima se cuje uzletanje i sletanje istih koje prelaze preko nasih glava u rasporedu reda letenjau to vreme nema nikakvih odlazaka i dolazaka.... Kolektivna molitva, mislim svako u svojoj kuci svakodnevno, pa cete videti sta ce biti... a ovi proroci koi su zivli u Yuti i kao izbaceni, su laz....ona je misinarila za njih jer u tim gdinama njihova deca i svi mladi misionare, nema alkohola, cigareta, kafu ne piju a ostalim stvarima da i ne govorim, oni se svi pridrzavaju toga. A prorocica je vizija imala zbog neceg drugog izgleda zato su je i proterali.... Imamo mi svoga oca Tadeja, oca Pajsija....pa citajte malo i Psaltir citati svakodnevno.... Pomozi Boze celom svetu pa nama, malom napacenom narodu.....Amin

    Odgovori

Ostavite komentar