“Predsednik će se razboleti”: Baba Vanga POGODILA za Trampa i koronu, a tek šta je još predvidela!

Čuvena bugarska proročica navela je još nekoliko zastrašujućih stvari za 2020. godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/TMZ/FoxNews

Društvene mreže su se ovog vikenda usijale od tvitova i postova na temu legendarne proročice iz Bugarske, baba Vange.

“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu pre nekoliko godina prozvao ceo svet, predvidela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini.

Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsednik takođe razboleti.

“Predsednik, 45. po redu, razboleće se i ostaće gluv, a otkriće mu se i tumor na mozgu”, rekla je baba Vanga dok su pedantni Tviteraši otkrili da je upravo Donald Tramp 45. po redu predsednik SAD.

Donald Tramp je ovog vikenda glavna tema u svetu pošto se već tri dana nalazi u bolnici u izolaciji, a njegovo stanje, gledano iz ugla vesti koje se objavljuju, kontradiktorno i ne baš najbolje.

Što se baba Vange tiče, ona je za ovu godinu predvidela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno biti atentat  na ruskog predsednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

“Korona će biti svuda oko nas”: Da li je Baba Vanga predvidela pandemiju virusa za 2020?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ima li neko kjnjigu ili rukopis njenih proročanstava? Ta bi knjiga morala da ima najmanje 10000 strana. Odakle izvlačite sve ove gluposti. Ne mogu da verujem da neko u 21 veku veruje da neko može predvideti budućnost. To ne može NIKO, ali baš NIKO

    Odgovori
  2. Imas na National Geografic seriju dokumentarnih filmova o njoj, topla preporuka da pogledas. Nakon toga kad vidis ko je sve dolazio ovoj bakici na noge verujem da ces drugacije razmisljati.

    Odgovori

Ostavite komentar